lördag 22 september 2012

Att ta hand om sig själv...

Jag är kass på att ta hand om mej själv... Förr innan jag fick barn hade jag helrenovering på kroppen minst en gång i veckan. Ja ni vet filade här, rakade där, inpackning, smörja in och vårdade mej med dyrbara smörjor från topp till tå! Nu har jag förfallit och ser just för tillfället ut som en riktigt sliten 3 barns morsa med mörka ringar runt ögonen, finnig värre än en tonåring och med hälar värre än en travhäst...(Tack gode gud för smink) Håren på benen och vid bikinilinjen ska vi inte ens prata om... Men när jag duschar numera så får det liksom gå fort, ja om jag nu får duscha själv... Helst ska jag ha ett gäng med ungar med mej som står och drar i alla mina utväxter på min nakna kropp och undrar varför i all världen mina bröst och mage är så hängig och likan en bulldeg;-)
Nu för tiden så unnar jag mej inte de där dyra härliga krämerna som gjorde mitt ansikte så där lent och fint... Nej dom pengarna lägger jag istället på vinteroveraller, gummistövlar och regnställ till kidsen...
Men plötsligt händer det. Idag har jag tagit hand om mej från topp till tå! Först började jag med och trampade på CTn en timme. Sedan vidare ner till badrummet där jag låste in mej och tillbringade säkert en timme på att ansa, fila, smörja och njuta helt för mej själv! En HEL timme som jag fick renovera min stackars slitna mammakropp...
Nu känner jag mej så där pigg och fräsch, ja förutom alla hemska tonårsfinnar som bosatt sig i fejjan... Mitt hår är lenare än ett bebishår, benen ny rakade och de hårda äkliga hälar är nu ett minne blått!
Det enda som fattades idag var ett STORT härligt badkar.. De hade verkligen varit pricken över det berömda i:et och gjort denna renovering total. Och ja så klart hade en kroppsmassage gjort susen oxå... Men nähä det fanns ingen massör här hemma heller... Och min privata massör (läs Jonas) var så fasligt dyr just idag och någon byteshandel *host* var jag just då inte så intresserad av... *fniss*
Dom bästa hårprodukterna i världen! Macadamia!!!! Inpackningen och oljan är gudomlig och får en risbuske att bli till ett vackert silkeslakan! Hårborsten är superskön och man känner knappt att man borstar håret med den! Önskade att vi hade haft den när Douglas hade långt hår! Ja för den reder ut alla tovor utan att det känns en gnutta! (Ett hett tips för er som har barn (eller kanske ni själva?) som är hårömma och skriker när det är dax att borsta håret...)

8 kommentarer:

  1. Låter härligt, hade jag verkligen behövt nu :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt! Det där var du verkligen värd, skönt att kunna få ta hand om sig själv emellanåt, minns hur det var när man njöt av att få duscha själv och bara vara (dvs. fixa och dona, peela och pilla ;) för att sedan få smörja in sig med någon gott doftande).
    Nu vart jag supersugen på lite egentid jag med, ska se till att deala till mig det :) - vars har du köpt Macadamia produkterna, känns som om mina hårtoppar skkulle behöva en bra inpackning.

    SvaraRadera
  3. Här börjar det bli dags att boosta kroppen inför två veckor i thailand.
    Jag som aldrig solar solarium annars "måste" försöka få åtminstone lite bränna innan vi åker så jag slipper se ut som en polkagris i min brudklänning och huden måste såklart även smörjas ordentligt från vintertorrhet.

    Mina fötter däremot är nog ett hopplöst fall tyvärr :(

    TACK ! Löpningen runt hemsk-holmen - gick över förväntan, och jag pressade faktiskt mitt rekord en smula ;)

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Åh! Det ser ut som att du kommer att få en hemmakväll fylld med spa! Det är viktigt att man tar hand om sig själv. Mestadels för att man ska kunna relaxa och koppla av, för alla sinnens skull.
    Du hittade alltså ett eget knep för stressen som du nämnde i förra inlägget.
    NJUT!

    Kram Stoffe

    SvaraRadera
  5. Det är så skönt att ha såna hel-renoverings-kvällar.
    Jag älskar att komma hem ifrån träningen, duscha och fixa för att sen krypa ner i en renbäddad säng. Vardagslyx tror jag att det kallas. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hahaha! Så där "dyr" brukar min sambo också vara. Typiskt karlar! *fniss* ;-)

    Ha en skön lördagkväll!
    Kram M

    SvaraRadera
  7. jag är också sämst på att ta tid till att lyxa till dig för mig själv, oftast ska det gå snabbt snabbt snabbt!

    SvaraRadera
  8. Guud va skönt! Härligt när man får sånna stunder för sisjälv, att bara pyssla om sig! Det är dessutom välförtjänt med de två heltidsjobben du har!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!