lördag 1 september 2012

4,4 mil!

I augusti månad har jag lyckats att skrapa ihop 4,4 mil i joggingspåret! Inte fy skam när det kommer till mej som aldrig tidigare i mitt liv varit någon löpare!
Sedan jag köpte dessa skor i mars månad har dom fått springa ungefär 14 mil och de har även fått gått en herrans massa mil!
Jag är sååå grymt nöjd med dessa skor och dom har banne mej får min löpning att bli såååå mycket roligare!
Min september utmaning får bli att jag ska slå de där 4,4 milen och sikta på att springa 5 mil istället!
Idag är det tjejmilen och jag ångrar en gnutta att jag inte anmälde mej till det. Men jag får helt enkelt göra som så och anmäla mej till nästa år istället och så kan vi samtidigt fixa en slags bloggträff både på tjejmilen och på kvällen! Visst låter väl det fantastiskt roligt!?;-)
Men först kanske jag borde börjar träna till Göteborgsvarvet.... Mmm har ju nästan anmält mej till det, men jag tror inte jag skulle fixa det? Har jag verkligen nog med psyke att ta mej runt 2,2 mil?;-)
Och till er andra som kämpar i spåret och säger att ni aldrig kommer att tycka det är kul: Ge det en chans, spring inte så lång och tävla mot dej själv! Ladda hem runkeeper appen, den får en att bli mer taggad och peppad!
Bestäm dej på söndagskvällen att på fredag ska jag banne mej nå mitt mål, då ska jag klara typ 5 km. När du sen kommer till de där 5 km ja då är du såååå jäkla lycklig och sen lägger du lägga ribban lite högre och högre upp!! Till slut lovar jag att du kommer att tycka att det är sååå kul!
Som sagt, förra året i augusti kunde jag inte ens ta mej runt 2,5 km utan att behöva stanna flera gånger för att andas och för att inte behöva spy ut lungorna, nu springer jag en mil och bara njuter!!
Så kan jag så kan DU!!! Hejja oss!!!

12 kommentarer:

  1. Starkt jobbat! Känns som jag aldrig kommer klara något sådant, tycker det är trist att springa men VILL gärna göra det men känner att jag inte har ork, känns så tungt. Som att jag skulle väga ett ton och då lägger jag ner. HUR gör man?
    Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Det var inte dåligt, du är bäst.
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Herregud vad bra jobbat! Vad är det för modell på dina löparskor?

    SvaraRadera
  4. Du är så grym, Karro!
    Nu ska jag traska iväg till gymmet!
    Kram och ha en fin dag.

    SvaraRadera
  5. Himla hållbara skor måste jag säga! Vad är det för några? Bra jobbat i "spåret" gumman :-) Kraaam

    SvaraRadera
  6. Nja... vette 17 om JAG kan...

    SvaraRadera
  7. Tips till Camilla: köp Martina Haags "Heja, heja" superrolig och inspirerande bok där hon bl a annat berättar om att hon första gången sprang 12 min och sedan tänkte att jamen då borde jag fixa 13 nästa gång och sen ökade hon på en minut åt gången. Tror att det kan va grejen - börja försiktigt å öka succesivt, sätta upp realistiska mål och ge sig själv en klapp på axeln för varje mål man uppnår. Lycka till!

    SvaraRadera
  8. Men åh är du anmäld till Göteborgsvarvet?! Det är ju mitt mål att springa det innan jag fyller 40 om *harkel* cirka 700 dagar... Åh bloggträff till Tjejmilen nästa år är jag på, då fick Fia mig in på idén att ta in på hotell och lyxa lite på morgonen och sen ha någonstans att duscha innan man går ut på middag med sköna brudar!

    SvaraRadera
  9. Jag klarade av att springa 5 km med hjälp av c25k-appen,trots ständig nervsmärta i armar, axlar, nacke och huvud, så jag säger bara att vem som helst, precis vem som helst som kan röra benen kan klara samma sak på 9 veckor. :)
    Jag ska springa tjejmilen 2013, redan bestämt! Hejja oss!!

    SvaraRadera
  10. Hejja hejja!! Jag vill oxå springa tjejmilen! Och du borde komma ner och springa malmömilen!

    SvaraRadera
  11. Hej hej.
    Jag var uppe och sprang tjejmilen igår för första gången i mitt liv. Efter att ha gått ner 60 kg så tycker jag att löpning är kanonroligt. Är så inspirerad av att springa, ja min pojkvän peppar mig massor också förstås. Men tycker verkligen att det är kanonroligt. Nästa år redan anmält...

    SvaraRadera
  12. Heja! Visst är det kul med löpning och var glad att dina skor funkar... jag får domningar i fötterna av mina nya och just nu är jag för snål att köpa ytterligare ett par så jag kämpar på. Men det är jobbigt och inte kul alls :(
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!