lördag 15 september 2012

En lugn lördag!

Efter klockan 7 imorse åkte Jonas ner till Malmö där han skulle ha dejt med sina gamla studiekompisar! Så jag och grabbarna är ensamma hemma och här är det verkligen lugna gatan! Alltså det är verkligen så lugnt så jag nästan själv börjar bli rastlös... Det är tyst och lugnt och jag ligger här raklång i sängen och vilar mej! Alfred och Douglas byggde en koja under trappan igår och där ligger de och myser och kollar på film på datorn! (Douglas har även sovit där inatt;-))
Minns själv när man var liten och byggde kojor, det var sååå mysigt!! Tror jag ska krypa in och göra dem sällskap, sova lite middag och mysa! Men som sagt, ändå börjar en slags rastlös känsla ta min kropp och jag vill ändå hitta på något idag, men vad?
Fabian sover gott i bilen efter att ha varit hos mormor hela förmiddagen! Han ser precis ut som mej när jag sover... Öppen mun som en fisk;-)
Nähä, antingen njuter jag av denna lördagen och försöker att bara vara... Eller så reser jag mej upp och hittar på något med mina barn!?;-)
Vad hittar ni på denna fina men blåsiga höstdag?

2 kommentarer:

  1. Vi tog en sväng till lekplatsen i hopp om att få barnen avrastade, men det gick sådär... Mellanbarnet är fortfarande på högvarv ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Mysigt med koja :-)
    Det brukar byggas här också.

    Kram K

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!