tisdag 11 september 2012

Någon som är synsk?

I våras köpte jag nya inneskor, speciellt formade för typ step up och andra såna inomhus aktiviteter! Jag var så nöjd över dem och de satt verkligen som en smäck på foten och det var som att ha ett par sammets skor på sig!
Men så efter sommaruppehållet från träningen så hittar jag inte mina nya skor... Dom är helt spårlöst försvunna, puts väck. Jag har vänt upp och ner på ALLT här hemma, men utan att hitta dem... Jag tror att förvirrade jag glömt dem antingen på gymmet eller i en av gympasalarna. Och nu så äger någon annan dem... FAAAAAN rent ut sagt. Känner att det är såååå surt att behöva lägga ytterligare 1000 kr på ett par nya dojjor. *suckar högt och skriker en ful ramsa*
Om det nu är så att dom bytt ägare och att det just är DU som råkat ta med dej dom hem... (Dom är svarta med lite silver på och märket är reebok str 38.) Var snäll och ge tillbaka dem till mej. Dom är mina!
Om det nu inte är så att jag råkat glömma dem någonstans utan att de finns här i huset någonstans... Vart finns dom då? Någon som är synsk och kan se vart dom är?;-)
Jag har till och med varit ute i förrådet och vänt upp och ner på en GAMMAL skolåda från 1800-frysit fast. Men nepp där hade de inte heller hamnat...
Ja jag är en samlare... Jonas är precis galen på mej och mitt samlande... Han fattar inte hur man kan vara så galen så att man kan spara på gamla skor som har en ålder på så där 15-20 år? Dom kan va bra att ha någon dag säger jag då;-) Några är snygga, några fula, några lite nötta, några söta och några fräna!
En väldig blandning på dem om man säger så... Älskar att köpa skor!
2 i mängden från kartongen är dessa skor... Stöveln ganska ok som man nog skulle kunna använda.. Jo för lite platå är ju modernt igen! Men dej den andra skon var väl kanske ingen höjdare... Men den kanske blir om några år!;-) Som sagt, den som spar han har och om inte annat så kanske barnen en dag klä ut sig i detta rymdskeppskor från 1992;-)

4 kommentarer:

 1. Så surt om nån snott skorna! Blev av med mina på gymmet en gång så nu bär jag med dem hem varje gång! Tråkigt när det finns en plats för att lämna skorna där så man slipper bära dom fram och tillbaka.
  /J

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vi på Blogvertiser vill inbjuda dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

  Efter att ha besökt din blogg tycker vi att den har ett bra upplägg och innehåll som våra annonsörer troligtvis skulle uppskatta.

  Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer men vi är alltid i jakt på nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk.

  Vanligtvis så betalar en blogg post allt mellan 50-4000 kr beroende på bloggens trafik och kvalité. Annonsören bestämmer om ett ämne som du ska skriva om men det är helt upp till dig och bestämma vad du skriver och känner du att informationen inte är intressant för din blogg så kan du neka uppdraget utan några som helst problem.

  Om detta låter intressant så får du gärna gå in på vår hemsida (http://www.blogvertiser.com/sv/pages/faq) och läsa lite mer om oss.

  Fakta:

  Du kan tjäna pengar!
  Du bestämmer om du vill blogga om uppdraget.
  Uppdragen kan ta allt mellan 5-30 minuter och skriva

  Med vänlig hälsning
  Niko Lupala
  www.blogvertiser.com

  SvaraRadera
 3. HOppas du hittar dem nånstans... och fortsätt spara på! Jag har ångrat mig halvt ihjäl många gånger över att jag inte sparat några kul (läs fula) skor som kunde passat på maskerad! Slänger fortfarande en hel del men försöker spara de värsta exemplaren iaf :)
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!