torsdag 27 september 2012

Shoppinghjärtat skjuter bort det dåliga träningssamvetet...

Jag har verkligen hamnat i det där berömda "ekkorhjulet". Tiden går extremt fort och jag vet inte riktigt hur jag ska få min tid att gå ihop... Och när jag har tid över så känner jag stressen komma över mej och en röst i huvudet säger: -Varför sitter du här när du istället kan ge dej ut och springa eller gå och sova?
Jo för det är de den inre stressen handlar om, min älskade träning... Den blir så in i bomben bortprioriterad och det gillar jag inte alls... Jag mår verkligen inte bra när jag inte får träna... Kroppen bli seg, hjärnan går på halvfart och jag blir tröttare än tröttas...
Idag gick det på i ett och min tanke var att jag skulle hinna med en löptur när det lugnat sig här hemma. Men vid 19 tiden frågade Jonas om inte jag vill åka upp till grannbyn och besöka People som hade kvällsöppet!? Jo men så klart och jaaaa jag har en fantastiskt underbar sambo!;-)
Så jag lämnade han med en mopp i näven och åkte upp till min favvo affär! Att bara gå runt där och titta och dra, prova och känna, kändes som rena himmelriktet... Ja för oftast så brukar jag inte få gå själv, nej jag har oftast 3 stycken små killar i släptåget som inte alls gillar att shoppa;-)
Jag fyndade och jag är sååå lycklig i hjärtat över mina fiiiina fynd! Och trots att det dåliga samvetet gnager hårt att jag inte tog mej ut på den där underbara löparturen. Så skjuter shoppinghjärtat bort det dåliga träningssamvetet...;-)
Denna underbara jackan burberry "kopian" köpte jag för ynka 340 pix! Märket på den är Vero Moda och jag bara älskar den! Kände mej verkligen klädd i den och sååå snygg;-) Och på armbågarna sitter det små runda lappar, lite som pricken över i;et!
Även denna snygging till topp hoppade ner i min shoppingbag!;-) En klassisk svart topp, men bak går den ner och på ryggen är det genomskinligt tyg! Sååå snygg! Priset på denna, 100 ynka kronor!
Även ett par glansiga tuffa leggings hoppade ner i påsen! Nu är jag redo att vara snygg i höst;-)
 
Ni vet att jag surrade om morgonträning precis när jag fick reda på att jag fick jobbet... Alltså, det känns fan som flera ljusår ifrån att jag skulle palla det... För ska jag kunna utföra en morgonträning så måste jag gå upp så där klockan 5 senast.. Hallå, är jag död som en sill klockan 6, hur i hela friden ska jag då vara klockan 5 på morgonen? Men kanske kanske. Man ska aldrig säga aldrig och plötsligt händer det! Om jag börjar med det en gång så kanske jag inser hur skönt det är och fortsätter med det och får då den tiden som jag verkligen behöver för min älskade träning!;-)


6 kommentarer:

 1. Åh, vilka snygga kläder!!!
  Du hittar snart dina rutiner, det är jag säker på.
  Kram söta!

  SvaraRadera
 2. Nej det är inte lätt med denna tid till allt...speciellt att hitta tiden till träningen... Gör man sedan som jag (jobbar en hel del hemma förutom mina 100% på plats) ja då är det antingen astidiga mornar eller as sena kvällar som gäller för träningen...
  Den träningen som blir av är den bästa, sägs det. :-)
  Lycka till med att hitta din tid! Kramar Marie

  SvaraRadera
 3. snyggt!
  och du, nog hinner du träna så småningom ska du se! :)

  SvaraRadera
 4. Känner igen det. Varannan vecka så är all form av träning BRA träning. Jag knycker den när jag hinner och på senare tid har jag börjat planera in den. Just för att jag mår skit om jag inte får träna. OCh det gynnar inte kidsen här hemma. MEn det har tagit tid att hitta det. OCh ibland får det vara o jag försöker att inte piska mig själv för hårt för det. Fast igår hade jag ett grymt pass i skogen som får mig att längta tills nästa gång!

  Fina kläder. Jag önskar jag tyckt det va kul o shoppa...

  Ha en fin fredag! Kram!

  SvaraRadera
 5. I våras och sommras gick jag upp 05,00 och sprang 3 gånger i veckan innan jobbet, det är underbart, men då var det ljust och lättare att komma upp. Men nu kommer jag inte heller upp så tidigt. Det är mörkt och regnar nästan jämt. Fast snart är det mörkt när man kommer hem efter jobbet också. Gör man det på morgonen så har man det gjort och inte behöver tänka på det mer under dagen hur man skall få till det. Men på måndag då ska jag ut 05,00 på en runda är planen nu, vi får väl se. Gäller att få det till en vana så blir det lättare att gå upp, lycka till.

  SvaraRadera
 6. Vi är faktiskt några som är där å hänger på låset kl 6, så du skulle inte va ensam. Lika jobbigt varje gång att ta sig ur sängen, men oj så skönt att ha det gjort sen!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!