lördag 22 september 2012

Han kan om han vill!

Här hemma är det oftast jag som står i köket! Jonas säger att han inte kan laga mat, men jag vet (efter denna kvällen) att han kan laga mat!
Han bestämde menyn ikväll, slog på stort och bjöd la familia på 3 rätters middag! Han åkte och handlade och jag fick den stora äran att bara vara med ett glas rött framför tvn medans han lagade maten! LYX!!
Maten blev sååå god och nu sitter jag här i soffan och är supernöjd och så klart stolt över att Jonas kan om han vill;-)
Förätt: En slags toast med god räkröra, varmrätt: kreolsk gryta och pressad potatis, efterrätt: creme catalan! Mumsigt värre vill jag lova och magen är mättare än mättast!
Nu står det en skål med chips på bordet och en film är laddad i dvdn! Och jag ligger så här skönt och risken för att jag kommer att somna ifrån både film och chips är ungefär 100%;-) (Mmm nu ser ni hur förskräcklig min hud är... Hej tonåring likson, suck...)
Natti natt alla söta!!!

5 kommentarer:

 1. Detta kommer nog låta som en jäkla förolämpning, men snälla ta det för vad det är - jag är så tacksam att det finns fler än jag som ser ut som en tonåring i fejjan..... har nämligen i säkert 10 år gått runt som en finnig men övermogen kärring & känt mig helt felplacerad. Borde läst VeckoRevyn & Julia men egentligen är jag redo för Tara...
  Hade dock inte en enda finne som tonåring!
  Jag har nu tom fått börja med receptbelagd creme för acne...
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Detta kommer nog låta som en jäkla förolämpning, men snälla ta det för vad det är - jag är så tacksam att det finns fler än jag som ser ut som en tonåring i fejjan..... har nämligen i säkert 10 år gått runt som en finnig men övermogen kärring & känt mig helt felplacerad. Borde läst VeckoRevyn & Julia men egentligen är jag redo för Tara...
  Hade dock inte en enda finne som tonåring!
  Jag har nu tom fått börja med receptbelagd creme för acne...
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Å vilken go mat! Min gubbe lagar alrig mat,,kan inte säger han!! ska nog visa han vad andra får av sina gubbar,, som heller inte kan;) kram Mona L

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!