fredag 14 september 2012

Fredagsmyyyyyys!

Vi började vår fredagskväll med en familjeskål och så skålade vi oxå in mitt blivande jobb! Ett gott glas rött till oss vuxna och cola till kidsen! De har sina fredagsglas! Japp det är väääldigt viktigt att ha "finglas" på fredagar;-)
Vi dricker detta Italienska vinet (79 kr flaskan)! Mums säger jag bara, ett av mina favvoviner! Så lent och fint och man njuter av varje klunk som rinner ner längst strupen!
Brasan är tänd och lyser med sin mysfaktor! Tror nästan att Jonas vill att jag skall bli svettig och börjar ta av mej kläderna... Ja för så mycket eldar han... *fniss*
Men nej sånt har jag inte riktigt tid med... Ja alltså klä av mej kläderna och leka sexig... Nepp för jag äter godis för brinnande livet... Ikväll är det sååå mycket ALLT.. Både pizza, läsk, vin, chips och godis åker in i min mun och det är såååå jäkla gott, det vill jag lova er! Guuuud vad jag älskar fredagar!;-)
Vi sitter nere i köket och hänger! Hur mysigt som helst måste jag säga! Vi skippade tv tittandet och sitter här och umgås istället... Eller vänta förresten... Umgås?? Nja jag vet inte om vi umgås så mycket. Jag med ansiktet i datorn och Jonas med näsan i ipoden...;-) Men vi har det ändå sååå mysigt!
Och ser ni den fina vita blombuketten som står på vårt bord? Den fick jag av snällaste svärmor idag som ett grattis till det nya jobbet! Lovley! Av Jonas fick jag inget... *harkel Så jag åkte ner och köpte några blommor till mej själv och liksom pikade honom lite... Så han bara: -Ja men jag tänkte jag skulle köpa en blomma eller så, men så hann jag inte riktigt... Jo jo det där har man ju hört förr... Men det är ju tanken som räknas eller hur?;-)
Skål på er!!!

5 kommentarer:

  1. Vilken riktig myskväll!
    Glas och blommor är viktigt!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vänta lite nu... Jag hörde något om att aldrig dricka igen... Hm...? ;-)))
    Nädå, skojar bara. Njut! :-)

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha jo dricka några glas, men aldrig mer bli full!;) så var det har jag för mej!;)
      Kraaaam K

      Radera
  3. åhhh va härligt !! stort grattis - äntligen !! :)

    Ärligt talat så har jag ingen koll på vad som är i görningen !
    Inte vad jag ska göra, vem/vilka jag ska träffa och inte vart jag ska bo
    så det kan bli VÄLDIGT spännande :)

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!