måndag 10 september 2012

Att suga på karamellen!

Ni förstår att hjärtat rusade i 500 vid 16 tiden idag, adrenalinet sprutade i mina ådror och miljoner svettpärlor bubblade i tinningen... Ruset har fortfarande inte lagt sig ännu och hjärtat pumpar i dubbla takter... Det kändes bra, väldigt bra. Fast att jag nog kanske inte kunde det jag borde?? Men jag kan lära mej!;-)
Jag suger på karamellen lite till och berättar inte mer.. Nej, men jag lovar, jag berättar mer sen en annan dag när om jag fått jobbet;-)!
TACK snälla för alla tumhållningar! Jag hoppas verkligen dom hjälper;-)!
Att suga på karameller ja... Gud i hela himlen va suget skriker i min kropp... Varje gång som jag blundar så ser jag en hel skål full med smågodis...*SUCK*
Så efter step up träningen ikväll blev det en skål med nötter och 2 rutor mörk choklad (72%) och guuud va gott de var... Nej fy fasen va jag ljuger... Vem fan ljuger jag för?? Ja ja det dövade iallafall suget för en stund och jag får tänka på att det är en gnutta bättre med detta än med smågodis!;-)

4 kommentarer:

 1. Ååååh! Vad spännande! Klart att du får jobbet!!! Håller mina tummar!
  Tycker att du är duktig med all träning så att få njuta lite på helgen är du värd!! Massa kramar Marie

  SvaraRadera
 2. Jag fortsätter hålla tummar och tår tills du berättar mer, när du har fått jobbet! :)
  Btw jag hörde att cocosolja i teét ska hjälpa när man är sötsugen, vet dock inte om det funkar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för din uppmuntran !!
  Guuud va jag hoppas att du har rätt, för just nu känns dom orden som världens största klyscha när hela kroppen värker och redan gruvar mig för nästa "tur"... ;)
  Ha en skön dag vännen !! KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!