onsdag 5 september 2012

Skit på dej...

Jag delar med mej av myyycket, ja av det mesta faktiskt... Jag håller den här bloggen flytande genom alla mina öppenheter, tror jag???
Men när man får skit spottad rakt i ansiktet, ja då blir jag så ledsen att jag bara vill falla ner och gråta. Jag gör det, jag gråter hysteriskt, blir sedan vrålförbannad. Men sen lugnar jag mej en gnutta och jag andas och försöker tänka klart... 
I helgen fick jag höra från någon att det inte alls var så konstigt att jag inte fick något jobb, vem vill anställa dej som bloggar om allt och hela livet?? Ja vem vill det??
Idag när jag för första gången på 3½ år provar göra ett "live" blogginlägg så får jag även där skit... Jag var sansad och jag var jävligt lugn där. Nej det är nog inte så jag är i verkligheten. Men med halsont och med lugn och ro omkring mej så kan även jag vara lugn och sansad, även om man inte kan tro det...
För typ en timme sedan när jag öppnade kommentarerna så fick jag syn på att en anonym kommenterat följande: 
Har läst din blogg i flera års tid men det här var bara sååå tillgjort och kändes väldigt mycket " Hanna widerstedt" över det! Tyvärr alltså :(
Jag måste göra dej jävligt ledsen nu. Så detta är till dej anonyme:
För det första: Du är en feg jäkla råtta som jag egentligen inte borde lägga varken tid eller energi på.
För det andra: Jag har inte en susning om vilken Hanna är? Så jag fick googla på henne och nej jag tycker vi inte är så lika... Jag skriver väl inte så mycket om sex??
För det tredje: Det var ju för tusan Magdalena Graaf jag skulle likna, såg du inte det? *asgarvar ihjäl mej*
För det fjärde: Varför i herrans namn läser man bloggar som man stör sig på? Själv läser jag bara bloggar som jag gillar och kommenterar ALDRIG negativt... 
För det femte: Varför är du anonym? Är du feg?
För det sjätte: Jag vet precis vem du är... Ha ha jag har spårat dej och nu är jag jävligt snäll, annars hade jag kunnat lämnat ut varje liten detalj om dej... Ska jag det?;-)
För de sjunde: Skit på dej...
För de åttonde: Jo jag kan ta kritik, men i viss mån! Vem gör dej till den rätten bakom din dator att sitta och klanka ner på en annan människas liv??
För den nioende och sista: Skaffa dej ett eget liv, eller kanske en blogg där du kan skriva av dej din skit!

Vet ni att för en timme sedan sa jag till mej själv att detta skulle vara det allra sista inlägget på denna bloggen. Jag ledsnade, jag grät och jag var förtvivlad... Men nu är jag lugnare och jag tänker så här: Att skulle inte folk gilla mej så skulle jag faktiskt inte ha nästan 1000 besökare om dagen... Ska några negativa kommentarer få knäcka mej och sluta göra det som jag älskar att göra? NEEEJ! 
Jag HATAR den svenska jävla avundsjukan. Ja för det är precis det detta handlar om. Folk kan fan inte respektera och glädjas åt att jag är en skitsnygg småländsk dalkulla som lyckas pytte lite inom bloggvärlden och som står för det jag tycker och tänker!
Nu har jag spytt ut lite galla och fy fan va bra det känns... Jag filmade mej när jag var som mest ledsen och förbannad och tänkte publicera det här. Men jag gör inte det, nej för jag vill vara hemma hos mina älskade barn ikväll. Jag vill inte behöva bli hämtad av de vita rockarna!
Så imorgon är jag tillbaka igen i bloggvärlden och då med nya friska tag!
Och ja förresten... Bilden är till dej anonyme och ja även till dej som sa att jag inte skulle få något jobb, ja ska fan visa er!!!!!

40 kommentarer:

 1. Du, det beror INTE på det. Jag har blo9ggat om än det ena än det andra under mina år som jag samtidigt sökt och fått nya jobb. Både chefsjobb och som nu, statligt anställd vid den myndighet som du är anmäld arbetslös hos.;)

  Fortsätt vara den du är. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med människor som alltid ska störa sig på saker och ting. Visst kan jag läsa bloggar ibland som jag tänker "Ja hur tänkte bloggaren här är denna verkligen frisk", men inte klankar jag ned på denne utan jag stänger sidan eller surfar vidare och kommenterar inte ens. Kram på dig och fortsätt blogga såklart!

  SvaraRadera
 3. Finns tyvärr alltid folk som måste förstöra :( men de behöver inte läsa eller lyssna till sånt de inte gillar. De kan stänga av eller stänga ner.
  Sträck på dig, vi andra gillar att läsa det du skriver! <3

  SvaraRadera
 4. Äh, skit i sådana idioter... Ägna MIG ett inlägg istället - om hur man lägger in videos i bloggen ;-) Varma kramar <3

  SvaraRadera
 5. Skit i de avensjuka negativa människorna!! Vi är många som verkligen älskar din blogg för att du skriver så ärligt om hur livet faktiskt är,, inte bara en dans på rosor!! Skulle bli så ledsen om du la ner din blogg!! Sträck på dej du är bäst!! kram Mona (mamma till 2 på jorden och en liten ängel)

  SvaraRadera
 6. Det finns då alltid folk som stör sig och inget att lägga nån vikt vid. Den svenska avundsjuka...
  Att du inte fått nåt jobb har ju inte med bloggen att göra, hur kan nån tro det?

  Kör på ditt race och innan du vet ordet av, har du ett nytt jobb! :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Skit i idioter som inte kan stå för vad de säger/skriver.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Älskade lilla sötnos.
  Man minns alltid de dumma.
  Men det borde vara tvärtom.
  Minns nu, att vi är MINST 999 läsare som fullkomligt älskar dig och allt du skriver och säger!
  KRAM!

  SvaraRadera
 9. Jag skriver om hemorojjder, kronofogden och SOC ganska ofta. Varför det? Jo för att vi alla är människor med diversse olika förutsättningar och liv. Många känner igen sig. Syftet med det jag skriver är just att synliggöra människors egna små helveten och berätta och dela med mig för jag är knappast ensammen, även om kännslan är det just i olika helvetes situationer alla av oss kan komma i. Ingen är väl skonad i livet?. Om jag skulle börja skriva om fjant saker som inte berör mig eller försköna en sanning om mig som människa eller min omgivning då jävlar kan arbetsgivarna börja fundera. Stå på dig Carro, skit i anonyma kommentarer. Vi som bloggar vet var och en varför vi gör det. Och vi ska göra det precis så som vi vill. Demokrati för bövelen.

  SvaraRadera
 10. Tyvärr är det så att det alltid kommer att finnas människor som lägger ner all sin energi på att vara negativa och cyniska. Som aldrig kan glädjas med andra människor och som bara gnäller. Här i bloggvärlden kallas de ju för troll och det är precis vad det är. Jag vet själv hur det känns att få negativa och ibland kränkande kommentarer, men någonstans tror jag att man får lära sig att se bortom idioterna och fokusera på de människor man blir glad av. Precis som du skriver har du 1000 besökare om dagen och de allra, allra flesta läser din blogg för att du är du. Och du är helt underbar. Själv älskade jag videoinlägget :) mest för att din röst och din dialekt är helt awesome. Jag diggar dig starkt och hoppas, hoppas att jag får tillfälle att träffa dig någon gång. Stor kram och massssa pepp till dig fina, fina du <3

  SvaraRadera
 11. Neeej ,du måste vara kvar! Kanske lätt för mig att säga men försök strunta i de korkade kommentarerna du får utav (antagligen) avundsjuka läsare. Du får ju så mycket positiv feedback så förstå att vi är så många gånger fler som tycker om dig.
  Kramar till dig fina Karro

  SvaraRadera
 12. Det finns gott om idioter! Ta det med en nypa salt... patetiska små kryp...... fyyy!

  KRAM!
  Älskar både dig och din blogg!

  SvaraRadera
 13. Du får inte sluta blogga, du är så himla bra på det.
  Vi är många som vill ha dig kvar så strunta i puckona :)
  Kram

  SvaraRadera
 14. Blir så arg när dumma kommenterare får för sig att sänka andra människor..! Borde inte vara tillåtet - älskar din blogg!!!

  SvaraRadera
 15. Usch vilka hemska människor det finns !! Jag tycker din blogg är jätterolig och om jag hade kunnat hjälpa med jobb hade jag gjort det HEJA DIG! Sluta inte blogga för Guds skull!! Hälsningar Elin västkusten

  SvaraRadera
 16. BRA RUTET!!!
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 17. Mäh! Karro mitt gryn att läsa din blogg är ett nöje, jag blir glad när det går bra för dig, jag nickar medhållande när jag läser inlägg där jag känner igen mig själv och min vardag, och när jag läser sådana här inlägg blir jag så arg. Bara för att de här människorna läser din blogg på en dator så fattar de inte att det är skrivet av en människa med känslor. Som någon annan hade skrivit här, skit i de elaka kommentarerna och tänk på de 999 andra som älskar att läsa din blogg. Och en sak till! Jag är övertygad om att din blogg är till fördel i jobbsökandet, du har väl med den i ditt cv. Å du kan inte sluta nu när jag lärt mig skriva inlägg... Många kramar Sara

  SvaraRadera
 18. Det är stake i dej Karro. Jag gillar dej.Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 19. Klart att du inte ska lägga ner din blogg!! Bry dig inte om energitjuvar (finnas det tyvärr gott om ) tänk att du är bättre än så.
  Du ger själv ut mycket positiv energi och är alltid glad. Keep on the good spirit in you <3
  / Angelica Lindström

  SvaraRadera
 20. oh, jag vet hur det är, att man fan ens reagerar över de FÅ anonyma glädjedödarna och istället inte fokuserar på alla andra underbaringar som faktiskt vill en väl...men det är svårt när de väl kommer...
  hur som helst, du är suverän!
  vi ska fortsätta blogga, båda 2!
  kram

  SvaraRadera
 21. Ta inte åt dig av en människa som inte ens kan visa vem den är, men ändå kastar skit på dig.
  Din blogg är så härlig, du är så ärlig och det är det som gör att man vill läsa din blogg. Livet är inte rosenrött och en dans på rosor dagligen, vissa dagar vill man bara ska ta slut innan dom ens har börjat och då har jag bara två barn varav den ena bara är 7 månader, men den som snart är 3 han kan vända upp och ner på ens humör totalt när han sätter trotssidan till.
  Så fortsätt va den du är, jag gillar din blogg och jag gillar att du är ärligt och inte låtsas som att livet är perfekt varje minut.
  Kramar

  SvaraRadera
 22. Du regerar K, skit i resten. Luv U!
  Kram Madde! Potatisåkern...

  SvaraRadera
 23. Du är härligt ärlig! Du är som alla vi andra med med o motgångar i livet...Någon borde skaffa sig ett liv....
  Kram Sara

  SvaraRadera
 24. Visst tusan ska hon skita på sig! Eller helst ner sig ;)
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 25. Skit i avundsjuka fegisar! Din blogg ar grym och har ingenting med jobbsokandet att gora! Finns sa manga idioter... Sta pa dig!

  Kram

  SvaraRadera
 26. Jag har följt din blogg ett par år och är fast! Gillar den riktigt mycket!!! Kram på dig från Linda

  SvaraRadera
 27. Men bry dig inte!

  Fokusera på oss som är positiva och VILL läsa dig, det är jävligt svårt att ändra sitt tankesätt- tro mig jag försöker helafuckingtiden- men nu är vi två. Fokus på det positiva- det finns alltid negk*k*r som vill dra ned en- till ingen nytta dock.

  Stå på dig. Jag läser. Jag ler.

  //Veronica

  SvaraRadera
 28. Att folk orkar!! Jag funderar mer och mer på att lägga ner. Det är inte lika kul längre. Speciellt inte när man läser om såna här påhopp!

  STOR kram till dig!

  SvaraRadera
 29. Du skriver sjukt bra, roligt, ärligt osv. Jag älskar din blogg, stå på dig!!

  SvaraRadera
 30. Usch och fan för sådana jäkla människor:(( Stå på dig du fina, vi som läser din blogg varje dag vill ABSOLUT ha dig kvar här!!!! Vet du vad vi gör? Vi låser in alla "anonyma" som är så fega att stå för den dom är!!! Och sedan kastar vi bort nyckeln=))) Skickar massor med kramar och tänk på att vi är så många som bara LÖÖÖVAR just dig Caroline!! Du är bäst:)))

  SvaraRadera
 31. Du är för bra för att ens lägga din energi på dom anonyma människorna.
  Att ens ta upp diskussionen om jobb visar vilken nivå den där personen håller.
  Rise above!
  Stor Kram!

  SvaraRadera
 32. Varit dålig på och läsa bloggar och kommentera på sistone. Roligt med videoblogginägg. Gillar din blogg så jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. Lycka till med jobbsökandet. Håller tummarna att du hittar nått snart =) Hoppas du får en bra dag. Kram S

  SvaraRadera
 33. Hej fina du! Din blogg är den första jag läser och även den bäst omtyckta! Varför? Jo, ibland tror jag att det är jag själv som skrivit dina inlägg! En småbarnsmammas liv rätt upp och ner, med ups & downs, så som livet är. Jag kan inte med de prettobloggare som bara skriver om rosenskimmer, resor, inköpta prylar osv. Jag läser dina inlägg med igenkännande leende, jo precis så är det- att man ibland vill slita sitt hår pga barnen, kämpande med motion o vikt, arbetslöshetens känsla. På tal om arbete, jag har varit arbetslös i ett år nu och har kännt av hopp och hopplöshet. Men jag har en tro på mig själv och min magkänsla säger mig att både du och jag kommer att hitta ett jobb - förr eller senare! Det är bara så att jobben räcker inte till och det har definitivt inte med om man bloggar eller inte. Hoppas du finner lite tröst i de många fina kommentarerna du får! Trist när en person kan förstöra så mycket med bara några ord. Vi som läser älskar din blogg och din ärlighet som gör att vi känner igen oss. Så skönt att känna att andra faktiskt också har samma funderingar som man själv. Jag skulle kunna lovorda dig lite till, men jag sparar lite plats till övriga kommentarer;) Peppkram till dig o lyckospark i baken! Du är bäst! /Jessica.

  SvaraRadera
 34. Hade en för någon dag sedan var tvungen att skriva lite negativt ha ha ha man undrar ibland . Ironi finns heller inte bland vissa bloggläsare. Så akta dig för det :) Ha en bra dag "Hanna" hihihihihi SKJUT DEN !!

  SvaraRadera
 35. Det finns sådana puckon där ute i världen..
  Många som har skrivit taskiga meddelande till mig med, nu har jag låst bloggen & vet vilka som läser, men jag hade gärna velat ha den öppen för det var ändå trevligt med andra kommentarer..
  Får man fråga hur man söker reda på vem den anonyma är som har skrivit en kommentar....
  maila mig gärna lixenstrand.linda@gmail.com

  SvaraRadera
 36. Din blogg är fantastisk! Jag önskar jag var lika duktig på att skriva som dig! Kram Lina

  SvaraRadera
 37. Har bara läst din blogg nån vecka - hittade den via FB där nån lagt upp den som länk. Fastnade för den just för att den är lika naturlig som livet - upp & ner.
  Vi är nog lite lika - bloggar, "daglediga" (har inte heller nåt jobb men av lite annan anledning...) gillar uppmärksamhet men lik förbannat tar vi åt oss när folk "tycker" mycket om oss... Borde ju inte bry oss eftersom vi vet att det är nåt som ingår i paketet med bloggen - men man är ju inte mer än människa.... Sen är vi båda smålänningar och bor bara 3 mil från varann!!!
  Skickar här lite energi till dig så du orkar fortsätta blogga och en kommentar angående de idioter som finns runt om oss - TA INGEN SKIT!!! ;)))

  SvaraRadera
 38. Jag läser din blogg dagligen och jag tycker den är toppen!
  Skaka av dig den där dumma kommentaren och fortsätt vara fantastisk! För det är just vad du är!

  SvaraRadera
 39. Jag brukar läsa din blogg lite då och då... Tycker den är helt suverän.. =) Roligt att höra att det finns både bra och dåliga saker i ens liv.. Det har vi ju alla.. (Men vissa vill inte låtsas om som dom har problem)... U ARE A GREAT WINNER!!!!!!1 Kram Johanna

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!