söndag 14 augusti 2011

En tripp till ikea!

Jo då jag kom upp idag klockan 12 efter så där 4½ timmars sömn;-) Inte kan man ligga och sova när det vankas shoppa... *fniss*
Började med en lunch på Ikea där vi minsann inte var själva. Jösses med folk det var.
Med mätta magar gick vi ner och började vår shopping. Ja alltså det var inga mängder vi skulle ha. Och att ha med sig 3 barn och en karl som hatar att shoppa, ja då får det liksom gå undan...;-)
Ut kom vi iallafall med en välfylld påse och lite till. Grejer till vår lilla toa på övervåningen är inhandlade och imorgon hoppas jag att vi får det helt klart!
På hösten blir jag så där extra shoppingsugen. Det liksom dra och suger om att göra om överallt här hemma, känns detta igen? Jag vill ha nya gardiner överallt och kikade på en del inne där. Hittade detta urläckra tyg, men som givetvis var slut:-( Men när det kommer hem nästa gång så ska jag köpa det och sätta upp stora fluffiga gardiner i detta tyg i vårt favvorum! Tror att de kommer att bli supersnygga där inne!
Så nu sitter jag här och är sketslut... Somnade givetvis brevid grabbarna när jag läste för dom nu ikväll och dumt nog gick jag upp... Ja jag hade varken tvättat av smiket eller borstat tänderna. Så nu är den stora frågan om jag verkligen kommer att somna ikväll?? Vi får väl se om den där John Blund har lite extra pulver över åt mej så att jag får en lång och god natts sömn!;-) Men man vet ju aldrig med den mannen. Ibland dyker han upp, ibland inte...

6 kommentarer:

  1. Ååååå, samma smak du å ja!!
    Fingrade också på de nya tygerna när vi passerade ett IKEA för nån vecka sedan...
    ...om jag ångrar att jag inte slog till??
    GISSA??!!!!
    Kommer att bli superfina gardiner hos dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är precis som du. Varje gång det börjar bli höst vill jag BOA in mig, byter ut varenda blomma jag glömt vattna hela sommaren ;). Vill byta färg på gardiner, dukar och kuddar. Helst skulle jag vilja tapetsera om också ;).

    SvaraRadera
  3. Men gumman... Vad trött du är... Vet hur du känner dig. Men du ska se att du mår som en prinsessa efter en god nattsömn!
    Jag tror jag ska till IKEA i morgon... Tänkte köpa vanliga kökshanddukar att använda som tygservetter. faktiskt rätt coolt!
    Kram på dig!
    Madde

    SvaraRadera
  4. Åh ikea-shopping tackar man inte nej till. :)
    Hoppas att John Blund kom igår kväll och att du får vakna pigg idag. :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Åh shopping är ju aldrig fel, och snabbt får de bli med barn =) Ha ha! Tur att det inte var så mkt ni skulle ha då..

    Hoppas att ni får en underbar dag tjejen!!
    Kramar <3<3

    SvaraRadera
  6. Jag sitter och funderar hur mycket marginal IKEA har på sin mat... Hi hi!

    God morgon. Hoppas du fick sova lite.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!