lördag 27 augusti 2011

Snyggast i vinter!!

 Efter att ha bara sovit knappa 5 timmar så ringde min väckarklocka! I grannbyn Vaggeryd var det Vaggerydsdagen och det kan man ju inte missa, med tanke på att både Pernilla Wahlgren och Sara Löfgren var där och uppträdde;-) Vi skymtade Pernilla när hon stod där på scenen och hoppade till pikadili cirkus. Men i ärlighetens namn så drog faktiskt shoppingen inne på people mer än att se henne;-) Jag kunde gå där för en gångs skull i godan ro och titta, klämma och känna på kläderna utan att springa efter barnen!
Jag fyndade och hittade en del godsaker, bland annat dessa leopardvantar! Jag kommer garanterat att vara snyggst i vinter när jag bär dessa på mina händer! Supersnygga, passar mej som handen i handsken om man säger så;-) *fniss*
Även ett snyggt armband fick jag med mej hem. Ögat fastnade för detta så fort jag såg det och för endast 99 pix så blev det mitt!!
Fatta att man kan må så gudomligt bra av att få shoppa! De liksom stillar varje litet behov i kroppen! Var lite godissugen innan vi kom upp till Vaggeryd. (Har "hållt" uppe i 3 veckor utan en endaste godisbit). Men se nu är det som bortspolat bara för att jag fått stilla mitt shoppingbegär;-)! Okej att de måhända blir lite dyrare för plånboken varje gång som jag blir godissugen och behöva shoppa. Men skit samma, jag får ju oxå en snyggare kropp utan de där godiset;-)!!
Douglas fick oxå shoppa lite..;-) Ett par innerskor till skolan av märket pax hittades till honom på rean, endast 149 kr! Han som har såna problem med både knän och fötter behöver lite mer fotriktiga skor, istället för att gå omkring i dessa hemska foppatofflor.. Rent livsfarliga om ni frågar mej för både fötter, knän och rygg. Tyvärr är det de enda mina barn har på fötterna numera:-(

6 kommentarer:

  1. Fina fynd du gjorde.
    Pax är jättebra. Det har Lukas också ;-)

    Kramar
    K

    SvaraRadera
  2. Åååå!! Jag vill också shoppa!! Men för mig blir det nog "bara" nätshopping ett tag framöver då tiden inte finns...:(

    Men klart du kommer ha snyggaste händerna i höstrusket!! =)

    Kram kram och hoppas denna natten blir bättre än den förra och att det händer lite grejer så tiden går fortare! =)

    SvaraRadera
  3. Superfint armband!!
    Handskarna - Grrrrr! ;-)

    SvaraRadera
  4. Skiiitsnygga handskar!!!! *vill ha*

    SvaraRadera
  5. Vilka snygga kap du har gjort! Kul, och visst mår man lite bra efteråt...
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!