söndag 21 augusti 2011

Ett skratt förlänger livet!!

Inatt har jag skrattat så jag har sååå ont i mina skrattmuskler i både ansiktet och magen;-) Så mycket som jag har skrattat inatt vet jag inte när jag gjorde sist och jag skrattade så tårarna sprutade!! Så nu har jag förlängt mitt liv med minst 80 år till;-)!
Att ha goda arbetskamrater är verkligen A och O på en arbetsplats. Det spelar nog ingen roll hur tråkigt eller roligt jobbet är om man inte har just bra arbetskamrater! Den galningen jag jobbar med har precis lika dålig humor som mej och vi kan dra väääldigt råa skämt om både det ena och det andra! *härligt*
Så jag bjussar er på lite skrattbilder på mej själv så att ni får skratta så här på söndagsmorgonen. Själv ska jag vila mina skrattmuskler nu och gå och sova! Men jag känner fortfarande hur skrattet liksom bubblar i mej fortfarande! Kanske kan jag smitta av skrattet till Herr Blund så att han kan bli lite snällare mot mej framöver;-)

3 kommentarer:

  1. haha, låter som en underbar afton! :D

    SvaraRadera
  2. Du är för go!! Cool du är som vågar bjuda på dig själv så.. jag gör det bara när jag är ensam hemma men då garvar jag så jag nästan kissar på mig ;-)

    Tack för att du förgyllde min eftermiddag! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!