onsdag 24 augusti 2011

Skolpojke!

Nu på morgonen har vi varit på upprop i skolan. Min lille pojk har nu blivit en skolpojk och jag är sååå stolt! Det gick superbra och det var många små nervösa barn som satt där och fnittrade ikapp!!
Imorgon är de dock lediga pga att det är studiedag, men på fredag börjar den allra första och riktiga dagen för honom! Det var så härligt att se alla barnen springa runt där på skolgården och de var så lyckliga att ses igen efter ett långt sommarlov!
Vi kom upp imorse hur lätt som helst faktiskt och hann i tid;-)! Jag somnade in vid 23 igår, så det verkar som om Valerina Forte hjälpte. *gött*
Nu blir det lite mys innan dagens alla aktiviteter börjar. Skolpojken själv, han hann knappt hem innan han drog på sig regnstället och stövlarna och cyklade iväg med en kompis till en annan kompis! Jag är såå glad att han har så många kompisar och att de leker så bra!

6 kommentarer:

 1. Åh va härligt att börja skolan. Skolan är väl aldrig så rolig som i lågstadiet. :)
  Förstår att du är stolt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är så roligt varje år när skola och förskola börjar! Alla kompisar, fröknar och rutiner! Vad bra att han har fått en härlig start! KRAM KRAM

  SvaraRadera
 3. Så fin och jätte snygga kläder oxå, skolstart och allt :) hoppas han hade en bra första skoldag och att han inser att sötebrödsagarna är över ;) kram på er va så kul o träffa er igår :)

  SvaraRadera
 4. Åh, så fin han är! Värsta snyggisen! ;) Härligt att det gick bra. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!