onsdag 31 augusti 2011

Höst...

Jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag verkligen gillar hösten eller inte... Igår stod regnet som spö i backen. Idag skiner solen och det är en sån där skön kall höstluft! Löven har börjat att falla till marken och träden går i olika skiftningar, vacker tycker jag! Men så är det de här med mörkret... Kan inte riktigt med att det blir så mörkt så tidigt på kvällarna, jag behöver ljus i stora mängder;-)
Känner mej snuvad på den allt för korta sommaren som vi hade hos oss. Det var inte många sol och baddagar som vi fick... Skulle någon vifta med ett par billiga biljetter till ett varmt land just nu så skulle jag packa in familjen Tajkon i bilen och sticka iväg utan att ens blinka;-) Guuud va härligt med bad, sol och goda drinkar;-)!
Okej, jag gillar väl hösten då.. Ja lite iallafall. Krypa in i sitt hus, tända ljus, dra över sig en filt och se på något bra på tv! Jo men hösten är nog ganska bra iallafall om jag tänker efter...;-)
Jag är nog den som blir mer deppig på våren än hösten. Lite märkligt kan tyckas.. Men på någotvis så sätts det mer krav på en på våren. Då ska man helst vara smal, brun, snygg och fina trägårdar. På hösten kan man bara vara. Då är det tillåtet att vara blek, trädgården ser ut som skit och man kan vara så där halvfräsch...;-)

3 kommentarer:

  1. Haha, så sant. Vi börjar härmed älska hösten! :-)

    SvaraRadera
  2. Jag kan hålla med dig om att det inte blev så mycket sol och bad den här sommaren heller :-) Man tror alltid att det ska bli en så fin sommar men sista åren har det bara blivet en fin för sommar och sen inte mycket mer! Men jag gillar faktiskt hösten. Ganska skönt när man med gott samvete kan stanna inne och mysa under fleecefilten!

    SvaraRadera
  3. Jag är lite kluven i min inställning till hösten. Visst har den sin charm och det är mysigt att tända ljus osv, men sommaren är ändå den årstid jag njuter allra mest av.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!