lördag 20 augusti 2011

Då och nu...

 
Varje lördag och söndag när jag slår upp mina ögon möts jag av denna underbara bild! Jag ligger i Douglas säng eftersom jag inte vill väcka resterande familj som ligger och sover så sött och för den delen så vill jag inte att de ska väcka mej;-)
Bilden ja... Den är tagen för snart 6½ år sedan, vart tog tiden vägen? Det lilla pyret som kom och överraskade oss 4 veckor för tidigt och vände vår lilla värld upp och ner...
Jag minns så väl när vi skulle ta den där "klassiska" BB bilden till tidningen. Vi var ett gäng mammor med små bebisar och några hade papporna med sig och några sina syskon!. Vi stod där och väntade på att få gå in i det där fotorummet. Plötsligt var det min och Douglas tur att gå in och sätta oss på "fotostolen".
Jag gick in, piffade till mej lite och gjorde mej förberedd då fotografen frågade: Ska du inte ha bebisen med? Ha ha guuud va vi skrattade åt detta. Jag hade helt glömt bort honom så han stod i sin lilla bebiskorg utanför rummet och väntade snällt,-)

Idag 6½ år senare ser vi ut så här. Douglas så där 20 kg tyngre och med massor av hår och ska börja förskoleklass nästa vecka. Han får snart inte plats i mitt knä;-) (idag var det inte alls roligt att bli fotad med mamma, därav den grumliga och fumliga bilden;-)) Och jag, ja jag är nog ganska så lik mej, samma gamla svans i håret uppsatt. Lite mer rynkor vid ögonen. Men kanske inte lika svälld näsa som för 6½ år sedan den 30 mars 2005;-)
Men som sagt, vart tog tiden vägen? Idag önskade jag faktiskt att man kunde få stanna tiden lite, bara lite och få njuta lite extra av barnen när de är små!

8 kommentarer:

 1. Jag tror fan du är snyggare nu...bra jobbat :)

  SvaraRadera
 2. Ja vart tar tiden vägen...... Men du ser bättre ut nu än då :-)

  SvaraRadera
 3. Du åldras med värdighet. Skitsnygg nu ju! :-)

  SvaraRadera
 4. Håller fullständigt med Jerk! =)
  Supersnygg som vanligt! ♥

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Hade ju varit kul med ett foto på babysidorna med endast en mamma, det tror jag aldrig jag sett förut. Texten kunde ju ha varit: Douglas fick den 30 mars en mamma. Hon heter Karolin och väger x kg och är x cm lång. Och rubriken på sidan kunde vara nyförlösta istället för nyfödda. :-)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina bilder!
  Du ser ju inte en dag äldre ut i dag än då... inte en skråma. Lyllos dig!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så unga mammor vi är =) Själv var jag rund som en boll på nyföddakortet, så det vill jag inte visa någon (+ 30 kg!). Jättefina kort Karro!

  SvaraRadera
 8. Hahaha. Roligt att du glömde honom. :) Du ser minst lika ung och fräsch ut nu som då. Om inte mer. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!