tisdag 16 augusti 2011

Undrar....??

Idag undrar jag två saker?
Varför i hela världen alla lysen i hela Skillingaryd lyser mitt på ljusa dagen? Okej att det är ett stort svart moln som täcker halva byn, men det ska väl ändå inte lysa mitt på blanka dagen?? Detta blir en mycket onödig kostnad för Vaggeryds kommun, som vi stackare kommer att få sota för i vinter när de helt plötsligt märker att de fattas pengar i deras budget och de inte kan ploga så mycket snö som det är nödvändigt... (Okej det måhända inte kostar många ören att ha lamporna tända, men ändå..;-))
Och så undrar jag en sak till? Varför i all världen får flickkläderna 4 extra sidor i en reklam tidning från Ellos? Flickkläderna får 14 sidor, medans pojkkläderna bara får 10.... Inte rättvist någonstans tycker jag!

4 kommentarer:

 1. Lamporna lyser för att kommunen ska testa att alla fungerar som de ska inför den kommande höstsäsongen :-) Och det där med tjejkläder och killkläder..... Suck säger jag bara, det är så tröttsamt..... :-)

  SvaraRadera
 2. Fick samma fråga av min son idag när vi va ute och åkte. Det är ju inte natt mamma sa han. Fattar inte att de små är så observanta.
  Men som sagt det beror på att de regelbundet kollar över så alla lyser. Såg även den bilen så det va lätt att förklara för honom.
  (se om jag lyckas få in det denna gången)

  Kram Jouline

  SvaraRadera
 3. Ja det där med kläder, jag ycker det borde finnas barnkläder bara, inte en flick eller en pojkavdelning :)

  SvaraRadera
 4. Har själv reflekterat över detta syndrom, pojkar vs flickkläder sedan jag fick min lilla gosse. Hur kommer det sig att rea ställen är fulla av små flickbebis kläder och att man inte ser skymten av pojkkläder??? Är det så att utbudet till pojkar är mer begränsat?

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!