fredag 25 oktober 2013

Typiskt, men ändå ganska så skönt!

Idag är jag ledig! Lyx om ni frågar mej, trots att jag var ledig för 2 veckor sedan så är det ändå härligt att vara ledig en vanlig fredag i oktober! Jag liksom njuter så mycket mer nu märker jag. Nu när jag liksom är ledig bara så här. När jag gick hemma med kottarna och var mammaledig i flera år njöt jag inte alls på samma vis... Konstigt egentligen...
Typiskt nog vaknade jag redan innan klockan 5 imorse och låg och tvinnad runt. Efter ett tag (läs 1 jäkla timme) lyckades jag somna om, men sedan vaknade jag igen efter klockan 7... Typiskt att man ska vakna så tidigt när man är ledig och får sova, men oxå ganska så skönt!
Dom andra dagarna i veckan när jag INTE får ligga kvar i min varma säng och krama kudden mer, så skulle jag kunna döda för att bara få sova en timme till;-)
Ingen hade handlat här hemma... *mutter*mutter* Så imorse fick jag ställa mej och baka små scones till grabbarna så att dom skulle få frukost! Fy fan va jag känner mej duktig;-)
Jag älskar våra långa frukostar med mys och prat! Bara sitta ner med tända ljus och bara njuta av att helgen står och knackar utanför dörren!
Nu har vi krupit ner i sängen igen. Hur mysigt är inte det!;-)
Men jag ska snart gå upp och börja packa, japp för vid lunchtid drar jag och mina härliga vänner till Götet! Wiiiihoooo!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!