fredag 4 oktober 2013

Dom hängde på dörren!!

Jonas är bortrest, men kommer hem ikväll. Så för ovanlighetens skull lämnade jag barnen på förskolan/fritids innan klockan 6:30 imorse! Det gick utan förväntan mycket bra att få upp alla tre, utan ett knyst!
Men shit alltså vad det är jobbig att lämna på mornarna, i känslornas värld alltså! Tidigt på morgonen och dom springer in på sina avdelningar, ger mej tusen kramar och pussar och så gick jag och dom vinkade och var glada! Men ändå så kändes det så jobbigt och konstigt...Nä jag vet inte vad det är med mej? Men jag är jäkligt känslig just nu och lipar för allt. Hade jag inte vetat bättre, så hade jag trott att jag är gravid så känslig som jag just nu är.. Men nu är läget så att jag inte är jungfru Maria, så då kan vi utesluta det!;-)
Det har väl inte gott helt obemärkt förbi att det är kanelbullens dag idag!? Nä, det kan man inte ha missat;-)
Imorse när vi kom ut hängde det en bullpåse på våran dörr med nybakade kanelbullar! Jo då, sån lyx har vi det! Min snälla mamma hade varit förbi här sent igår kväll med en påse innan hon börjat jobba! Tusen tack!
Så nu har vi mumsat i oss av dessa godingar! Barnen grät för att jag ALLTID kommer och hämtar dem precis innan dom ska äta sitt mellis på fredagar och då serveras det allt som oftas pannkakor! Men kanelbullarna var snäppet bättre än pannkakorna tyckte grabbarna! ;-)
Jag har köpt min egen ros bukett! En fin helgbukett kan ju vem som helst bli glad för! Och dessa fina 10-pack rosor ger jag 29 kr för här i byn och dom håller lääänge!
Nu sitter jag här och kliar mej i håret, vad ska vi äta ikväll? Vad ska ni äta?? Ge mej massor av förslag! Ja INTE taco då förstås... Börjar bli en gnutta tjatigt med taco var eviga fredag...;-)

OCH!! Ni missar väl för bövelen inte att tävla om det underbara kittet från Macadamia! Deltar man inte, kan man heller aldrig säga att man aldrig vinner! Så in med er och tävla nu vettja!!! HÄR kommer ni till tävlingen!!

3 kommentarer:

  1. hej. gullig mamma du har som lämnar bullar, de gör ju en fredagsglad. fina blommor, de ska man unna sig, blir helgkänsla då. Vi åt västerbottensostpaj med räkor, rom creme fraich o sallad till middag, gott o enkelt, köpte färdig paj.. gillar din blogg, du är ju så härligt ärlig och självironisk, visar bilder av skavankerna på huset och kroppen, sån kontrast mot alla skrytbloggar, jag slutat att läsa nu. du skriver så fint om livet så fint som det är, med humor,och hur jobbigt det är ivardagen, men så himla fint ändå. Med vänlig hälsning, malin

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Vi åt pommes, Buffalo wings och mozzarella sticks. Supergott och icke nyttigt!! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!