måndag 14 oktober 2013

Längtar....

Nästa fredag till lördag ska jag och mina härliga underbara flickvänner (ja alltså inte flickvänner i den bemärkelsen, utan flick och vänner) åka till Göteborg! Vi ska sova, äta, shoppa, dricka bubbel, gå och få fin hud, mysa och bara vara! Precis vad vi slitna småbarns morsor behöver! Eller vänta förresten, får vi kalla oss småbarnsmorsor fortfarande? Våra barn börjar ju bli stora nu och den yngsta av våra barn är över 3 år;-)
Det ska iallafall bli galet underbart fantastikst skönt att dra iväg med dessa underbara vänner! Guuud som jag längtar!!
Och vi kommer att bo HÄR, på scandic Europa, mitt i nordstan!
Så ni som bor där, eller är där ofta eller mindre ofta! Ge oss tips på bra resturanger, underbara affärer och sånt som man inte bör missa på en blixt vesit i Götet!!!

9 kommentarer:

 1. Ååå Gud vad härligt!! Jag vill oxå!

  SvaraRadera
 2. Härligt, här kommer 3 restaurangtips..Meat om du gillar kött, egg and milk om du gillar amerikanska pannkisar och brunch och Clarion Post som har fantastisk mat kram Diana

  SvaraRadera
 3. Åh va härligt att unna sig en må-bra-helg med sina girls. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Bodde på Europa nu i helgen, de håller på att renovera lite så det var lite annorlunda med frukost på våning 1 istället för bottenvåningen. Annars var allt perfekt! Rummet var fantastiskt med produkter från Face Stockholm.
  Vi åt på Restaurange Ett som ligger på Kungsportsavenyn 1, jättegod mat och utsikt över Avenyn.
  Shoppingen runt Saluhallen är att rekommendera, små mysiga affärer och även de större kedjorna.
  Ha en härlig tjejhelg i Götet!

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Om ni vill äta tapas är Pinchos att rekommendera (finns två stycken). God mat och lite rolig idé på restaurangen då man själv beställer maten via deras app. :)

  Joe Farreli´s på Avenyn har klassiska och goda amerikanska hamburgare m.m.

  Caleo på Avenyn är grekiskt och väldigt gott!

  Hoppas ni får en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Jag bor inte i Gbg, men har varit där många gånger.
  Kan tipsa 7:ans Ölhall, en pub som ligger vid Kungstorget 7, Halta Lottas krog, en pub vid Redbergsplatsen (ligger vid Spårvagnsstationen), restaurang Rumpan Bar på Linnégatan 38 B. Du kan googla på alla mina tips. :)

  SvaraRadera
 7. Härligt att ha något kul att längta efter :-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. http://www.ritzgbg.se/
  Gå in på meny och kolla, brunchen där är ett måste. Åker du hem till småland utan att ha brunchat där kommer du att ångra dig.
  För övrigt så gå i alla butiker och affärer i stan, undvik Nordstan - inga köpcenter!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag är precis hemkommen från Gbg, jag kan absolut tipsa er om restaurangen vi åt på, Miss Sophies, ligger på avenyn, och när ni ätit klart är det bara att kliva upp en våning och fortsätta kvällen på Lounge. Om du besöker hemsidan kanske du blir lite skrämd av att det ska snurra runt små kultingar, men det enda man såg från rotisseriet var nån stor karre eller liknande.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!