onsdag 30 oktober 2013

Ho ho....

Imorgon är det den sista oktober, vilket innebär att det är sista dagen för er att kommentera HÄR på mitt inlägg där jag skänker pengar till börstcancerfonden! Förra året kom jag iallafall över 150 kr genom era kommentarer, nu är jag inte ens upp i 70..
Hallå människor där ute. Har ni så in i baljan bråttom i era liv att ni inte ens kan stanna upp och lägga en liten sketen kommentar för en välgörenhet? Nä just det, klicka då HÄR så kommer ni till inlägget som ni bör kommentera. Över 100 kr borde jag väl ändå få skänka?
Jo då jag klämmer på mina bröst, men jag ropar oxå på dem... Dom finns där någonstans. Fast just nu så är dom inte så tomma. Nej, när fru PMS är på besök gör hon dom en aning hårda. Men nej då dom är långt ifrån runda och sköna. Bara som en lite halv stånd kan kan man säga.. Varken mjuka eller hårda... Så då vet ni;-)
Så har ni läst detta inlägget, så klicka då HÄR och kommentera för bövelen, det är en order;-) *hehe* Gud så gött det är när jag tror att jag låter tuff när jag skriver så här, då känner jag mej lite matscho;-)!
En kommentar = 1 kr, så sätt igång!!!

3 kommentarer:

  1. Jag skriver väl en gång till ;) Du har jättefin blogg som jag gillar skarpt. Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Härligt initiativ! Josefin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!