måndag 7 oktober 2013

Sången!

Det var inte det lättaste att komma överens om sången i kyrkan. Vilka låtar ville vi ha? Jag hade Inte utan dina andetag som nummer ett. Men sedan när vi började gå igenom låtar, så plötsligt kändes den så himla vanlig och prioriterades bort och istället valdes den till bröllopsvals på kvällens fest!
När vigseln precis hade börjat och det blev så där knäpptyst i kyrkan och alla hade satt sig på sina platser. Gestikulerade prästen åt oss att vi skulle vända oss om mot gästerna. Mmm, nickade vi men fattade inte. 3:e gånger visade hon med hela sina armar att vända på oss. Den sista gången ramlade polleten ner hos oss och vi vände oss till slut om och fnissade högt!
Fina, vackra och superduktiga Sofie sjöng så varje hårstrå på våra kroppar stod rakt ut och tårarna rann ner för våra kinder!
Vilken fantastisk röst den tjejen har, så mäktig, klar och hög!
Som sagt, efter mycket övervägande (lite bråk och röstning) valde vi: Sången till friheten och Evighet (den lugna versionen) Och det var verkligen våra låtar!! Vilka texter!!
Evighet framförde Sofie när vigseln nästan var slut. Mina tårar rann och jag hade inget att torka med. Näsan rann, tårarna rann och jag stod där framme och kände hur jag snyftade högt! Sååå vackert!!
Min pappa filmade när Sofie sjöng. Men vi har ännu inte lyckats få dom filmerna till oss. Men jag lovar, den dagen jag har dem i mina ägor. Så kommer ni att få höra på denna fantastiska tjejs röst och underbara sånger!

2 kommentarer:

  1. Ja,hon va såååå sjukt duktigt Sofie(hoppas du läser detta,Sofie,ha ha)Som du skrev Karro,hade hon så mäktig å klar röst.Mycket imponerad va jag.Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Så vackert. Älskar bröllop! Grattis!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!