torsdag 31 oktober 2013

De ska bli så spännande!

Igår fick jag (eller ok, hela familjen kanske;-)) ett paket på posten! Jag blir som ett barn på julafton när jag får paket, finns det något bättre!?;-)
Så klart fick barnen öppna det, fast att jag själv bara ville sätta händerna och fingrarna i det och riva ur hela innehållet själv! Jo då, jag kan behärska mej ibland och agera vuxet, men det är jäkligt svårt vill jag lova... *fniss*
I paketet gömde sig dessa härliga sakerna, från Sodastream! Små söta flaskor med essencer av olika smaker!
Även små söta påsar med olika frön, nötter, kryddor och mjöl gömde sig i det fina oranga paket!
Visste ni att man kan använda Sodastreams smaksättare natural flavore essence som ingredienser i tex nyttigare mellanmål och snacks? Essence innehåller inga konstiga smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel, utan består enbart av naturliga ingredienser! Det hade jag själv ingen aning om!
Har ni smakat dessa?
Så i helgen kommer jag och grabbarna att trixa och fixa i köket. Baka, göra muslie (hur tusan gör man ett tyskt U??) Göra smoothie och torka frukt med hjälp av dessa smaker! De ska bli så spännande!
Fick med lite förslag på vad vi kunde göra av dessa ingredienser, självklart ska vi pröva detta. Men vi ska oxå klura ut något annat gott som vi kan använda dessa essenser till! Det ska bli så spännande!
Tack Sodastream för den härliga presenten!!

2 kommentarer:

  1. Men åh vilket lyxigt paket !! Nyttigheter är det bästa jag vet... Näst efter smågodis ;)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!