torsdag 17 oktober 2013

På med vaxduken...

Bara för att jag är så snygg, sexig, positiv, glad, har massor av underbara vänner, gör roliga saker, kaxig, vacker och bäst! (Väääldigt ironisk på vissa av orden, men alltid sticker det i någons ögon...)
Så får jag höra på håll att folk HATAR mej...
Är det ok? Nej så klart inte och jag blir uppriktigt jäkligt ledsen när mina öron nås av dessa ord...
Men jag har dragit på mej vaxduken. Ingen jävel ska få trampa på mej, INGEN, så det så!
Varför sticker det så förgrymat i folks ögon bara för att man är bäst? bloggar, är positiv, glad och sprallig? Varför?
Dessutom så måste dessa människor läsa min blogg eftersom att dom hatar mej så mycket, eftersom att jag knappt ser dessa människor som sägs hata mej...
Det sjuka mitt i allt, är att dessa människor som nu hatar mej (hatar är ett väääldigt stort ord. Hatar man något så har man verkligen gjort något riktigt riktigt illa och dumt) vill vara min vän på facebook och följer mej på instagram. Hur sjuk är man då inte i sina små huvuden??
Är det avundsjuka allt grundar sig i, eller vad??
Den här svenska avundsjukan, ursäkta. Men jag spyr faktiskt på den... Varför kan vi svenska inte glädjas åt varandra, åt varandras framgång och glädje?
Nä jag drar på mej vaxduken ikväll som dessutom är full med målarfärg. Ikväll rinner dessa ord som nått mina öron av lika fort som jag fick höra dom!

13 kommentarer:

  1. De människorna äcklar mig!!!!!!!!! Såååå trött på att man ska TYCKA så mycket om människors liv. INGEN vet vad som händer innanför fyra väggar. Varför kan man inte glädjas med varandra och stötta å pusha varandra att vilja bli bättre å vara GLAD för varandras framgångar. De människorna som är negativa lever ett tragiskt och tråkigt liv. De är nog avundsjuka på din livsglädje =) Fortsätt att vara den du är, din glädje smittar av sig på andra och snart hoppas jag din träning kommer igång igen så att jag kommer igång också. Jag väntar på dig så får det ligga på ditt samvete om jag inte kommer igång ;) ;) <3 Man ska alltid tänka att man är BÄST! Det är en go känsla =) =)
    Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Hej det är ett starkt ord hata tråkigt men tyvärr är det så att vissa är så. Stå på dig gillar verkligen din blogg och tycker du är en trevlig glad sprallig tjej .
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Jävla jantelag!!!!
    Du gör helt rätt i att (försöka) strunta i såna människor. De KAN inte må bra själva. Varför skulle man annars försöka trycka ner andra??

    Fortsätt som du gör. Du är bäst! (Efter mig förstås). ;-))
    Kram M

    SvaraRadera
  4. Men gud vilka idioter!
    Ta bort dem från FB och IG så du får vara privat någonstans!

    SvaraRadera
  5. Blocka dem!!!! Falska skitstövlar och ja jag kan förstå att de är avundsjuka på dig, du är ju bäst!!! Tänk så här det är mest synd om dem för de kommer aldrig bli dina vänner!!!!! Vi får prata av oss imorgon. Your enemy is My enimy!!! Puss världens finaste vän!!!!

    SvaraRadera
  6. De som valt att hata dig, känner inte dig! För känner man dig så finns det inget att hata!!! Puss söta du! Och syns imorgon ;)

    SvaraRadera
  7. Men söta du! Häck väck med alla elakingar!

    SvaraRadera
  8. Folk har inget eget liv och löste kommentera andras. Lustigt att sånt beteende inte försvunnit u vår ålder!

    SvaraRadera
  9. Det är alltid tråkigt när sånt där når en... För alla kan ju inte gilla alla, det gör inte jag alla fall, även om jag aldrig skulle slösa MIN energi på att hata någon.
    Finns säkert de som ogillar mej. Jag har inga problem med det men jag vill inte gärna höra talas om det! Haha! Förstår du hur jag menar...
    Att någon "hatar" dej säger mer om dem än om dej:)
    Allt brukar också kännas bättre med tiden. Man kommer över saker och ting som känns tinga och förhoppningsvis har man lärt sig något på vägen.

    Jag tycker du verkar vara en hyvens kvinna:)!
    Stor kraaam!

    SvaraRadera
  10. Äsch bara strunta i det...
    De har inget annat att prata om i sitt liv än andra människor, Tråkigast för dem!

    Ha en skön fredag fina Karro!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  11. Dom är nog bara avis för att du är så trevlig , rolig, modig, ärlig och fin ! ;) Ser hur dom halkar av vaxduken ;) Kram / Berit

    SvaraRadera
  12. Du är den första jag har sett som tom är snygg i en sketen vaxduk!!
    Allvarligt talat Karro, oftast trycker man ner människor och snackar skit för att man ska må bättre själv. Dessa människor är säkert väldigt avundsjuka på dig för att du är snygg, sexig och allt det där andra som du skrev, och dessutom har de bästa bloggläsarna ever!! Hejja dig och hejja oss!!!
    Puss o kram

    SvaraRadera
  13. Det finns bara ett ord för detta AVUNDSJUKA!!Den svenska trista avundsjukan.Stå på dig Karro, det är inte värt att bry sig.Du är bäst!stora kramen M

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!