fredag 13 januari 2012

Tandläkarbesök...

Igår eftermiddag stannade plötsligt Douglas upp och såg helt skräckslagen ut.. -Mamma jag tappade nog precis en bit ur min tand längst in sa han... Jag kollade och mycket riktig, där längst in hade det trillat ur en bit. Jag ringde tandläkaren på en gång och fick tid idag klockan 10!
En mycket duktig kille har nu fått borra och fixat sin tand! Inga hål, men han sååå sköra tänder. Så de nya tänderna som kommer längst in i hans mun (som han för övrigt skall ha hela livet) måste få extra dos av flour varje månad nu i ett halvår, för att de ska pigga upp sig!;-)
Jag frågade hur det kom sej att just de tänderna var så sköra? Men de kunde hon inte riktigt svara på. Alla vi människor är födda med olika tänder och Douglas hade oturen att få just sköra tänder:-(
Men som sagt Douglas mycket duktig kille! Han sa inte ett knyst när de stoppade in den där långa bedövninssprutan längst in i kinden. Själv hade jag nog fällt en tår och spänt mej som en båge;-)
Tandlös är han oxå;-) Tand nummer 5 åkte ut i onsdags kväll och tand nummer 6 är på G att tappas vilken dag som helst!

2 kommentarer:

  1. A, jag vet hur det är.... har oxå sk kextänder som rasar i käften.... jag va inte ens 30 när jag fick min första ( och enda) stift tand... :(

    SvaraRadera
  2. A, fick och fick.... jag fick betala en förmögenhet!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!