söndag 22 januari 2012

Snoooor...

Håller för tillfället på att bli tokig på min förkylning... Alltså jag har inte alls den ron att kunna vara stilla bara för att Herr Snor har bombarderat min kropp... Jag håller på att krypa ur skinnet och vill träna nuuuu!! Men ja jag vet att man absolut inte bör träna när man är förkyld och har ont i halsen... Men kan man kanske göra några mer stilla övningar för att bli lite lugnare i själen?;-) Tips?
Lite info om snor ska ni få så här på söndagsmorgonen... Googlade på snor och fick fram massor av smaskiga detaljer;-) Nej jag ska inte dra de smaskigaste. Nej utan detta... Visste ni att en vuxen människa producerar upp till 3 dl snor per dag och då blir det ca 100 liter per år! Nu kommer ju inte allt ut genom näsan, nej utan den mesta mängden snor åker faktiskt rakt ner i magen! * mumsfilibabba*
Inatt har jag nog snytit (eller skriver man snutit?) mej så där en 1000 gånger, så ja min näsa ser ut som Rudolfs;-) Dessutom hade jag glömt mina servetter hemma så jag fick helt enkelt snyta mej i ett sånt där stelt hårt fabrikspapper... Inte helt skönt, de kan jag lova...
Ute är det helt underbart just nu! Massor av vacker vit snö har äntligen kommit ner från himlen och pryder vår by så fint!
Nu när jag körde hem från jobbet fick jag nästan en sån där skön pirrig julkänsla i kroppen, så där som man kände när man var liten;-) Ja ja jag vet att jag inte är normal någonstans som har julkänslor i slutet av januari... Men jag har heller aldrig sagt att jag är normal så;-)

7 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!