måndag 16 januari 2012

Dag 8!


Det har redan gått en vecka på denna utmaningen, nu återstår bara 22 dagar;-) I ärlighetens namn så skulle jag nog lätt kunna utöka den här utmaningen till 100 dagar istället (ja jag har rätt mycket kläder;-)) Men jag tror att ni skulle tröttna på mina dagens outfit då;-)
Häng på ni som ännu inte hackat på utmaningen! De är så kul att se vad ni har på er varje dag och de är så kul att gå igenom sin garderob och se vad man egentligen har;-)
Dagens outfit idag blev ett par röda brallor från Hillivi, japp rött är sött, så nu lyser jag upp i vintermörkret;-) Koftan är från H&M och linnet under från Vero Moda! (Nej de är ingen penis som hänger där vid katten... (Katten = musen enligt Alfred) De är mitt megastora banderade pekfinger som även har fått på sig ett gult fint plåster med mumin på;-)

10 kommentarer:

  1. Satan vad smal du blivit.. Härligt jobbat!!
    Jag följer din blogg dagligen och gillar den skarpt.. Du är grymt duktig, fortsätt så!!

    SvaraRadera
  2. Gud vad smal du har blivit!! härligt jobbat!! Och du ser alltid så oförskämt fräsch ut, hur gör du!? ;) tack för en härlig blogg! kram josefine

    SvaraRadera
  3. Rött är supersnyggt! Särskilt i vintermörkret, som inte är VINTER-mörker. Eh... ;-D

    SvaraRadera
  4. Min gardero e så snäv...så jag måste hoppa av. Har massa kläder, men kroppen passar inte i dom sen senaste graviditen... :(

    SvaraRadera
  5. Åh röda byxor! Känner att jag bums vill ha likadana. Snyggt!

    SvaraRadera
  6. Läckert med röda byxor!

    Hur mår din stackars finger idag?
    Fint plåster hihi

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Så snyggt med röda byxor! Varför har jag inte vågat mig på det?!

    SvaraRadera
  8. Så fin du är, verkar som om du bara har fina kläder oxå. Eller är du bara väldigt duktig på att få dem att passa ihop.
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!