onsdag 25 januari 2012

Dag 17!


Idag blev det kjol och strumpbyxor, trots att de är svinkallt ute. Att jag sen ser gravid ut i tröjan, de är en annan sak... Skit samma;-)
Apropå strumpbyxor...  Borde man inte kunna hitta på ett supermatrial för att dom ska hålla bättre? Jag vet inte hur många par jag har köpt, både dyra och billiga. Men de spelar då kvitta hur dyra de är, för de går ändå sönder vid minsta lilla beröring:-(
När jag skulle hämta Alfred på dagis nyss hoppade jag ur mina stövlar och vad tror ni tittar fram då? Jo en av tårna... *suck* Trots att jag tog ett par nya i morse...
De kanske är det jag skulle börja uppfinna, hållbara strumpbyxor? Tror att det skulle uppskattas enormt bland alla tejejer och jag skulle dessutom bli rik!;-)
Dagens outfit är en gaaaammal jeans kjol. Den har nog nästan 10 år på nacken;-) Jo då, den som spar han har och kan plocka fram när de blir "modernt" igen!! Omlotttröjan kommer fån Blingo, linnet Vero Moda och strumbyxorna har jag inte en naning om?;-)

3 kommentarer:

 1. Hello ja!!

  Jag har mina steps(du vet dom små strumporna som man kan ha i ballerinaskor på sommaren)under strumpbyxorna. Givetvis syns dom kanske lite om inte strumpbyxorna är heltäckande men det sliter mindre av tår och hälar.
  Ett litet tips bara;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Twilfits "Party" strumpbyxor är suveräna, hållbara och klämmer dessutom in o lyfter upp ;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!