fredag 20 januari 2012

Det här med brösten.. (Igen...)

Något har hänt! Något som jag faktiskt inte trodde skulle hända på mej... Nämligen att mina bröst har blivit mindre!!!!
Många som går ner i vikt tappar ju sina bröst så fort de rasar i vikt, men inte jag inte... Men denna gången har jag faktiskt lyckats med det! De hänger och slänger som 2 urpumpade pungkulor.. De är inte speciellt vackra och skinn de har jag och blir över på dem de kan jag lova er... (Någon som är intresserad av några meter så säg bara till;-)) Men vad gör väl det? De är ju mindre;-)
Jag tog på mej en ny tvättad BH imorse och till min stora glädje märkte jag att det liksom fattades någonting i själv kuporna... Så när jag rände ner min hand och formade den som en knytnäve så fick även handen plats! Alltså kan man säga att jag "mistat" så där en knytnäve bröst från varje bröst... Öhh, lät de där konstigt? Ja ja men ni fattar?;-)
Nu undrar ni ju förstås oxå hur jag kan lägga ut såna här vulgära bilder på mej själv endast iklädd BH och där jag dessutom sitter med handen på mitt ena bröst... Men alltså jag tänkte att den här bilden är ju faktiskt inte "farligare" än om jag skulle lägga ut mej själv här när jag bara har bikini på mej... Right?;-) Och alla är ju nakna om man inte har kläder på sig så...
Förstår ni att det går sjukt mycket lättare att träna nu med mindre bröst? Det är liksom inte längre 2 stora sandsäckar på ca 2,5 kilo stycke som man måste ha på sitt bröst när man hoppar runt. Nu är det bara 2 stycken urpumpade pungkulor och dom är sååå lätta så det går som en dans att träna nu;-)!

7 kommentarer:

 1. Haha jag garvar ihjäl mig, pungkulor.. den jämförelsen har jag aldrig hört innan!
  Kram o ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Ja! Och tomma pungkulor är SÅ mycket lättare att hantera. Enda problemet är om man sover toppless och ngn unge liksom lägger sig på patten. Det gör jätteont.

  SvaraRadera
 3. Haha... förlåt vännen, men jag sitter här och fnissar åt ditt inlägg. Jag tillhör nämligen skaran med näst intill obefintliga tuttar !?
  I ca en vecka var dom stora som meloner - det var precis när jag fick viggo, men sen gick de snabbt tillbaka till ursprungsläget igeen - och när de kom dit krympte de ytterligare...
  Sillisar är en dröm, men inget som planeras så jag får leva med mina myggbett ;)
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Haha ha " två urpumpade pungkulor" haha jag döör xD!
  Förlåt men det var nog det bästa utryck jag hört på länge

  SvaraRadera
 5. Hahaha, toka! Urpumpade pungkulor! Hahaha

  SvaraRadera
 6. Haha, du är ju bara bäst!!! kram Mona

  SvaraRadera
 7. *asg* Ja så kan man verkligen oxå se det! Jag rasade i vikt för ett par år sen och har tappade en kupa i storlek på Bh och om dom va tunga och lite hängiga innan är det inget mot vad dom är nu... Alltså minus tunga, dom är bara hängiga nu, med andra ord. Döläckra... Typ.. Och så är man singel o ska stå sig mot "uppnosade" 25+:are? Jo jag tackar jag...

  Ha det fint!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!