torsdag 5 januari 2012

Kniiiiip!

Ni är sååå underbara och har jag är så glad att jag har er till mina läsare!! Tack för alla fina mail, sms och kommentarer!
Jag hade en aning ångest igår när jag hade postat mitt inlägg.. Jag tänkte att nu så är jag kanske allt för personlig. Men som sagt detta kanske hjälper andra och inte bara mej och jag vet att jag inte är ensam om detta problem...
Ni ska veta att jag har varit en jävel på att knipa...
I maj 2008 födde jag Alfred. Han kom med dunder och brak. Slet sönder halva mej plus att han var en stor kille på 4880 gram och 56 lång. Jag fick akutopereras direkt efer förlossningen. Jag hade då spruckit hela vägen och 2 cm upp i analen och hela ringmuskeln hade gått av...
Jag var helt säker på att jag aldrig skulle kunna gå på toaletten normalt. Jag hade ställt mej in på att alltid få bära blöja både för urinläckage och för bajseriet... Men jag fick en remiss till en sjukgymnast när Alfred knappt var 4 veckor. Jag fick övningar som jag strängt gjorde och efter att ha gått hos min underbara sjukgymnast i 6 månader så hade jag tränat tillbaka mitt knip både bak och fram!
Det var ingen som helst rolig upplevelse att behöva åka till sjukgymnasten var och varannan vecka... Att ligga där och vresa upp hela skönheten och lite till och samtidigt knipa.. Ja ni förstår...
Men jag tränade som sagt upp mitt knip och jag kunde lätt hålla mej och att stuttsa studsmatta var inge som helst problem!
Men så kom Fabian och jag har varit helt kass på de här med att knipa... Jag köpte ett par knipkulor, men vad hjälper det att köpa dom när de bara ligger i en låda??
Nej nu är det knipövningar som gäller och knipkulor i flera gånger om dagen... Detta kisseri ska INTE få stoppa min löpning!!
Så kniiiip nu alla tjejer!!!;-)

4 kommentarer:

  1. Jag tycker att du är helt underbar som delar med dig. Jag har ju inga barn men det är så skönt att höra att det finns annat än lattemammor med hela snippor där ute ;) Men jag kan tidvis ha samma problem trots att jag inte har fött några barn. Ibland när jag dricker för mycket innan ett pass och ger mig ut och springer så är det svårt för mig att hålla tätt. Som på Tjejmilen, jag var nervös och jag drack och drack och när jag väl skulle skena det där loppet så trodde jag att snippan skulle springa läck efter 3 kilometer. Jag lovar att jag hade fläckar efter både svett och kiss när jag väl kom i mål men just då brydde jag mig inte. Men jag tycker verkligen att det är bra att dela med dig. Människor känner igen sig och andra människor kan ge tips!

    You rock!

    kramar C

    SvaraRadera
  2. Jag tror att kroppen lär sig knipa på något annat sätt när man sprungit ett tag. Jag hade samma bekymmer efter min 5 kg bebis men när jag sprungit några gånger försvann problemet både vid löpningen och nysandet! Helt magiskt =)

    SvaraRadera
  3. Ursäkta en dum fråga.. Men hur fan får man ut kulorna, skulle kunna tänka mig att försöka, men fattar inte hur de skulle komma ut!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!