torsdag 29 september 2011

Tidspress...

Jag är sjukt morgontrött... Jag är så trött så när klockan ringer på mornarna när Douglas och Alfred ska till skolan och dagis så bara ligger jag och snozzar den. Jag orkar inte gå upp förrens 7:30! Jaha tänker ni 7:30 är väl inte så farligt. Men jo det kanske det är med tanke på att killarna börjar klockan 8:15...;-) Men vi hinner ALLTID!
Vi hinner mycket mera här hemma under tidspress förstår ni. Vaknar barnen vid 6:30 och sätter sig framför bolibompa så är det nästan kört. Då är de grymt sega och att få i dem mat och att de ska klä på sig när det har halkat in i TVn är nästan en omöjlighet. Nej då är det bättre att väcka dem 7:30, lägga fram kläderna, slå på bolibompa där klädrejset gå av stapeln och så tävlar de mot varandra och mot programledaren. Sen är det bara iväg till frukostbordet och äta. Där sits det inte heller särkilt länge. Mina barn är inga "långätare". Utan den äts upp med god aptit och sedan in på toan och borstar gaddarna och så iväg ut till hallen och sätta på sig ytterkläderna! Oftast klockan 8:05 sitter vi i bilden påklädda, mätta i magarna och glatt humör (ibland...;-))
Jo då så vi har ett tidspressat schema här på mornarna, men det funkar kanon för alla och huvudsaken är ju det!
Men innerst inne önskar jag oxå på att en dag bli den där goda husfrun som stiger upp flera timmar innan barnen vaknar och fixar och grejar med saker och ting och sen låta barnen oxå ta det lugnt på morgonen! Men ja sånt kan man ju liksom inte styra över.... Men önska kan man ju;-) *fniss*

1 kommentar:

  1. Jag är också morgontrött (och stel) och drar gärna täcker över huvudet när klockan ringer ;-)

    Här kan du se Rapportsändningen där jag var med igår: http://svtplay.se/t/103261/rapport

    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!