onsdag 14 september 2011

Försovning...

Började denna morgon med en STOR försovning... Vaknade klockan 7:40 och klockan 8:15 börjar Douglas skolan... Jo då vi hann, men det var på fisens mosse;-) Tur att man har sina rutiner och strukturera här hemma. På med kläderna, fram med frukosten, skynda skynda, borsta tänderna, skynda skynda och iväg ut till bilen. Vi hann!! *pust*
Douglas skulle dessutom på skoljoggen idag och det hade ju varit checkt att komma försent till den, not... Alfred grät ända tills jag lämnade honom på förskolan. Han hade helt enkelt bestämt sig för att inte gå dit idag. Men det gick som tur var över när jag vinkade hej då!
Dessutom skulle jag lämna in bilen för reparation och fick lova att skynda dit. Stress kan man nog summera denna morgon till;-)
När vi gick hem från bilmecken så insåg jag att jag dragit på mej mina mysbyxor i alla hast IN OCH UT;-) Jodåsåatteee...;-) Kanske har jag skapat en ny trend? *fniss*
UPPDATERING: Ha ha gick förbi spegeln nu och insåg att jag även tagit tröjan IN OCH UT... Snacka om att vara trött;-)
Idag säger jag även hej till träningsvärken! Guuuud va skönt att känna den i hela kroppen, speciellt i rumpan;-) Tur var det kanske att jag försov mej, annars hade jag nog fått ringa bärgningsbilen för att ta mej upp ur sängen;-)

2 kommentarer:

  1. Oj stress i viss mängd kan ju vara bra men det där lät som en lite jobbig start på dagen. ;)
    Men grymt att ni hann!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!