torsdag 15 september 2011

Shopping del 1, kläder!

Jo då det blev faktiskt en del kläder iköpta igår. Man kan ju liksom inte motstå att köpa tex en snygg t-shirt som kostar ynka 50 spänn!;-) Förmodligen är det oss som mej de tjänar pengar på som köper mycket mer bara för att det är billigt... *fniss*
Här kommer en dela av de kläder som hamnade i min kundvag;-)!
 Douglas behövde lite kläder efter som att han har ränt iväg i växten. Han växer så att de knakar;-)! Hittade grymt snygga T-shirtar och en fin cardigan för 99 kr!
Alfred behövde en overall till vintern och där fyndade jag till det och fann en snygg, skön och funktionell (tror jag) overall för 350 pix! Han blev iallafall helnöjd över den och ville genast ha den på sig!;-)
 Även jag fick ett par nya plagg att hänga in i min garderob! En romantisk rosa färgad blus, 99 kr!
Svart svart svart... Jo det är nog min favvofärg trots allt. Ja iallafall om man tittar in i min garderob. Hittade denna tunikan på halva priset, 90 kr! Ett riktigt Karolin plagg;-)!

Ett par nya träningsbyxor fick oxå följa med hem! Det var verkligen ett måste i min tunna träningsgarderob, 99 kr!
Stackars Fabian han fick inte alls mycket... I och för sig så tror jag inte att han bryr sig så där hemskt mycket, men ändå... En ny fin pyjamas med stjärnor på för 80 pix!
Sen blev det ett gäng trosor, strumpor, kalsipper, vantar och ja ni vet allt sånt där som går åt;-)!
Känner redan att jag vill åka tillbaka dit, helst imorgon;-) Men jag ska försöka att få med mej Jonas innan jul och shoppa loss på lite julklappar!
Och JA det är mycket billigare där faktiskt. Eller nja nu har jag ju inte direkt den där stenkollen. Men om man tex tar ett exempel på nötter som kostar 35 kr här hemma på Hemköp, det gav jag 20 kr för där... Sen kan det säkert variera beroende på vad man ska ha!

7 kommentarer:

  1. Wow så mkt snyggt! (o. billigt!) Gillade skarpt färgerna på t-shirtarna på bild 1. O. Darth Wader tröja... och pyjamas med stjärnor... o. träningsbyxor... sådär - nu har jag oxå shoppat, i sinnet! =)

    SvaraRadera
  2. men oo. jag vill oxå åka dit.... fan att det ska va så långt....

    SvaraRadera
  3. Jag vill också åka dit, vill handla lite nytt till bebisen som kommer i januari och även lite födelsedagspresenter till stora killen, samt julklappar. Får se om jag lyckas lura med mig sambon ner :)
    Fina saker du fyndade!

    SvaraRadera
  4. Snyggt! Och billigt, det gillar vi. :)

    SvaraRadera
  5. Perfekt med en massa billiga kläder när man har växande barn som inte hinner slita ut kläderna. Och dina plagg var jättefina!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilka coola och häftiga barnkläder! Hoppas dom har lika mycket fint när jag ska dit om nån månad.
    Och dina kläder var jättefina!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Massa fina kläder ju! Verkar som om de har mer fint till de större barnen... eller till grabbar. Mest ljusrosa eller lila till Judit när vi varit där och det gillar jag ju inte så mycket...

    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!