torsdag 8 september 2011

Både varm och snygg om fötterna!

I fredags sög ett sötsug över mej och shoplusten kom som ett brev på posten;-)! Erbjudanden från ellos.se bara haglar in och det är nästan så att de kastar % lappar efter en;-) Och jag var ju inte sen att att använda dessa %en och klickade hem inte mindre än 3 par skor helt till mej sjäv! Ja men jag måste ju få lite credit för att jag är så duktig på att hålla mej från godiset! *fniss* Igår dök paketet upp och jag är sååå nöjd!

Ett par vinterskor var verkligen ett måste i min vintergarderob! Och ögat föll pladask för dessa tjocka men oxå fina vinterstövlarna!

Ett par snyggare boots med klack blev det oxå! Och jösses vilken bra hållning man får med klackskor;-) Får nog börja använda mer såna här skor så att jag blir lite kvinligare;.-)!!
De här tredje paret liksom bara följde med i farten;-) Kopia av uggs, men för en bråkdel av uggspriset;-) Känns som att ha en toffel på sig och kommer nog att ha som en slit och slängsko!
Som sagt, det är inte så ofta jag använder mej av skor med klack... När grabbarna fick syn på bootsen så slogs dom om vem som skulle få ha på sig dom först och gå omkring med;-)

9 kommentarer:

  1. Kanonfina, önskar att jag också passade men framförallt kunde gå i klackar. Va gick kalaset på då?

    SvaraRadera
  2. Riktigt snygga dojjor!!
    Fint att du och pojkarna kan ha dom tillsammans ;-)

    Kramar
    K

    SvaraRadera
  3. Åh superhärliga skor! Mycket bra inköp! :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilka fina stövlar & boots!
    Nu blev jag också sugen på nya stövlar.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag har oxå ett par UGG, äfta dock, som min kusse köpt i australien ( dom bor där) för en microdel av priset här. Och jösses vad jag älskar dom skorna...Kanon! Har intr frysit en enda dag idom...

    SvaraRadera
  6. Suupersnygga!!! De översta stövlarna gillade jag massor.

    SvaraRadera
  7. Snyggt! Men de första var absoluta favoriter gööör-snygga!!
    Kram/ Jos

    SvaraRadera
  8. SNYGGA!! Det var du väl värd... men jag som har fuskat o ätit alldeles för mycket godis på senaste tiden - får jag köpa 1 par iaf!?

    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!