fredag 16 september 2011

Nervigt och pirrigt, men sååå kul!

Igår fick jag en förfrågan om jag ville vara med och gå som mannekäng på en tjejkväll på People! Självklart svarade jag JA, samtidigt som hjärtat höll på att hoppa ur bröstet;-) Sååå häftigt, men väääldigt pirrigt och nervigt;-)
Jag har bara gått mannekäng en endaste gång i mitt liv och den gången kommer jag knappt ihåg, för jag var bara runt 6-7 år då och gick modell för byborna i min lilla hemby Yttermalung;-)
Men någongång ska väl vara den första och det ska bli sååå himla kul! Ska upp nästa vecka till grannbyn och prova ut vad jag skall ha på mej och på tisdagen den 27/9 smäller det och jag skall då göra min debut som vuxen mannekäng;-)
Wiii, så spännande! Kul att de väljer någon som mej som har lite hull här och var! *fniss*

Hoppas att jag kan bjussa på ett större leende nästa tisdag än vad jag gjorde här som mannekäng;-) Ser något frågande och borta ut;-) Kanske nervös även på den tiden?;-) Men söt var jag iallafall, trots min spikraka lugg och de uppdragna strumporna...*fniss*

8 kommentarer:

 1. Åh, va kul att få se dig då karro! Det ser jag fram emot..det fixar du galant!! Kram/ Anna Ireklint

  SvaraRadera
 2. Men vad kul hoppas på att få se foton när det är klart!

  SvaraRadera
 3. Självklart är du perfekt som detta.. Det kommer du klara galant. Med tanke på att jag har gått flera gånger, så borde iofs vem som helst kunna gå, men du är ju klockren.. Ska bli kul å se dig, för jag ska dit.. Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Grattis, så spännande! Jag är helt övertygad om att du kommer att charma publiken lika lätt som du charmar dina bloggläsare!

  SvaraRadera
 5. Åh, vad roligt! :D Det kommer gå jättebra! Ser fram emot att se bilder. :) Kram!

  SvaraRadera
 6. Jättekul! Hoppas att du kan fixa några kort sen på snygga outfits? =) o. nervös behöver du inte vara - för med strålkastare på scenen så ser du inte publiken. Den enda gången jag gått cat walk fick jag koncentrera mig på att inte kisa av lamporna ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!