tisdag 27 mars 2012

Miljoner lycko endorfiner!

Wiiii säger jag bara!!! Kvällen var suuuper trevlig och innan vi skulle "visa upp" oss för masssor av tjejer så flög det minst 1000 fjärillar i min mage... Var så nervös att jag ett tag så jag höll på att spy;-)

När det väl var dax för mej så gick jag in där med ett STORT brett leende på mina läppar! 6 byten senare var det redan slut och hela min kropp dansade av miljoner lycko endorfiner!!
Jag fick bära sååå grymt snygga kläder och jag snubblade faktiskt inte en endaste gång;-) Jo förresten, en gång när vi övade;-)

Nu när jag kom hem slog det mej att jag inte tagit ett endaste kort... Väääldigt orutinerat för att vara jag.. Ja för jag har ju annars kameran i högsta hugg... Men det fanns andra goa tjejer som gjorde, så om några dagar lovar jag er att visa hur vi såg ut ikväll!;-)

Tänkte även fota mina glamour lockar som jag fick till! Nepp ingen tantfrisyr här inte, bara glamour;-)!! Men även dom glömde jag bort att fota mitt i all min iver... Så det fick jag gör nu när jag kom hem;-) Men bättre sent än aldrig säg det ju...
Så här ser jag ut just nu! Trött, lycklig och med ett fåtal snygga lockar kvar...
*harkel* Även ett gäng kläder fick följa med mej hem... Uj uj va mycket snyggt det fanns! Synd att inte plånboken är större bara...:/ Men som sagt, några godbitar blev det och jag lovar att visa upp dom någon dag! Gillar speciellt ett plagg extra mycket, en grön skön klänning!!

8 kommentarer:

  1. du ser urlycklig ut - härligt att se :D

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du är så nöjd! Och så jäkla snygg!
    Sov gott i natt, om du lyckas samla ihop dig ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Du är å söt!
    Vill ta en tugga!

    SvaraRadera
  4. Gud va kul!!! Och vad fin du är!!!!!!!! Hann ju inte med att önska lycka till innan men det verkar som det gick toppen ändå!! Förstår att du är i ett lyckorus!! Kram på dig, fina du!

    SvaraRadera
  5. Kul att det gick bra! Skitsnygga ar du ocksa!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Det låter jättekul och jag förstår nervositeten. Men kul är det.

    JÄTTEFIN är du!

    Ha en alldeles underbar onsdag nu och hoppas alla känslorna hänger på idag också, då lär dagen flyta på som bara den. :)

    SvaraRadera
  7. Så snygg du var!
    Önskar att jag hade kunnat se dig live :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  8. Men Karro!! jag som verkligen ville kolla bilderna, fanns inga på skillingaryd.nu.... men jag får väl vänta.
    Skickar med en grattishälsning till Douglas på födelsedagen oxå,
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!