lördag 24 mars 2012

Här går det undan!

Frågade Alfred igår eftermiddags om han var sugen på att ta fram sin nya cykel och prova köra utan stödhjul? Svaret blev: -Javisst gärna!
Ja alltså svaren som man får från en blivande 4- åring är inte alltid så självklara... Nej helst ska man behöva linda och lirka in dom och fråga tvärt imot för att få ett svar överhuvud taget;-)
Sagt och gjort, cykeln togs fram och han klev på. 2 sekunder senare trampar han iväg på sin lilla cykel helt utan stödhjul och hej vad det gick undan!!
Han har ännu inte lärt sig bromsa riktigt, så några snygga blåmärken och skrapsår här och var har han på sin lilla kropp... Och murarna på grannarnas uppfarter har fått sig några besök av både Alfred och cykeln;-)
(Och om ni undrar vem som skriker lite så där halvhysteriskt i bakrunden? Lugn det är bara mammegrisen Fabian som inte fick min fulla uppmärksamhet när jag filmade... *fniss*)
Och så här kan man se ut efter en hel dag ute med lek! Smutsig är bara vad hans förnamn är;-) Härligt med skitiga barn, då ser man att de haft roligt!
Jag är såååå stolt över min söta lilla Alfred som nu cyklar helt utan stödhjul!!!!♥

7 kommentarer:

 1. Åh va duktig han är! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Barn lär sig snabbt att cykla nuförtiden.
  =)

  SvaraRadera
 3. Oh va duktigt, kanske vi ska testa på vår Linn me.... :-)

  SvaraRadera
 4. Ellen har kollat filmklippet ungefär 20-30 gånger redan... =) Tyckte det såg jättekul ut! Så mer filmklipp!!! =) =)
  Hälsa söta Alfred att vi tycker han är jätte duktig!!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Han är så duktig!!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Jäklar! Hahaha! Han pinnade på rejält! DUKTIGT!! Nu ser du inte röken a vhonom, han kommer ligga i folks rabatter hela helgen.. Hahaha!
  Kram till dig!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!