måndag 20 februari 2012

Pricken ett och pricken två!

Vi eller jag kanske inte ska säga vi,utan Fabian och Alfred fick en väldigt lindrig sort av vattkopporna! Fabian har haft feber lite till och från och det börjar klia lite på honom nu först. Medans Alfred inte känner något... Några ynka små koppor syns på hans kropp! Härligt när saker och ting kan bli lindrigt, ja för det händer ju kanske inte för ofta om man säger så...
Kopporna börjar torka ut på båda två, men gjorde upptäckten nyss att Fabian fått nya i handflatorna... Konstigt efter nästan 6 dagar med koppor...? Ja ja vi får väl stanna inne några dagar till då;-)
Vi har iallafall haft påhäslning i flera dagar av kompisar som vill bli smittade, så vi blir ju inte helt off
från omvärlden iallafall;-)
Och man kan ju faktiskt vara ute. Vilket vi oxå har varit! Pricken ett och pricken åkte snowracer så snön sprutade och de piskade på sin gamla mamma så svetten sprutade...;-)

6 kommentarer:

 1. Va skönt att de fick en lindrig variant ju :)
  Mina barn hade ju kopporna för ganska exakt ett år sedan och de hade en av de värsta varianterna jag sett. Hu vale. Å de for verkligen jätteilla av dom.
  men det är skönt att det är över nu och att vi aldrig mer behöver besväras :)

  Kram till dej och dina små söta prickikorvar :)

  SvaraRadera
 2. Vilka minnen! :-)

  Det är nog ganska vanligt att det dyker upp några sista koppor på händer (o fötter?) när man tror att det är över och de andra nästan torkat. Varit med om det många gånger i jobbet och med mina egna barn! Mina tjejer fick lov att vara hemma nästan 3 veckor pga att det dök upp ny sega rackare i händerna och mellan fingrarna efter över 1 1/2 vecka! :-O

  Kram på er!

  SvaraRadera
 3. Härligt att det är lindrigt.

  SvaraRadera
 4. Jätteskönt att de fick den lindriga varianten och att de verkar hyfsat pigga! Kram

  SvaraRadera
 5. Lill-killen såg ju betydligt piggare ut...? Hihi! :-)

  SvaraRadera
 6. Gud så gött att det var lindrigt!!! Det hade Axel också när han hade. Ellen har inte haft det än men du ska se att hon får det säkert till sommarn när det är varmt och det kommer att klia ännu värre...;-)
  Synd att vi inte bor närmre för då hade jag kommit dit med henne nu så hon fick kramas lite med dina killar. Måste ju vara bättre att ha det denna årstid, tänker jag.
  Kram kram på er prick och pricken

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!