onsdag 22 februari 2012

För två år sedan...

Hade jag precis blivit inskriven på Värnamo BB, fått lite kall gel mellan mina ben som skulle få den lilla bebisen att komma ut! Stor, trött, blek och tjock med ett underbart litet pyre i min mage!
(Mer om förlossningsberättelserna kan ni läsa HÄR del 1 och HÄR del 2)
Imorgon fyller vår lilla stjärna 2 (!!!) år! Vår minsta lilla bebis som kanske inte är någon bebis längre, trots att jag vill tro det;-)
2 år, vart tog dessa 2 år vägen egentligen?
Och nu måste ni hjälpa mej! Vad köper man till en 2 åring som har allt? Nja allt har han väl kanske inte. Men har man 2 storebröder så finns liksom de mesta om man säger så;-)
Öhh, ja vi är verkligen ute i god tid för present köp... Eller kanske inte;-)
Så ös på med era present förslag!!! Med tanke på att ni är över 800 stycken här inne som läser min blogg varje dag, så borde de ju trilla in lite förslag....?!;-)

13 kommentarer:

 1. Ååh, det är såå svårt! Vi har ju samma problem här, Molly får ju ärva av sina syskon, så det finns inte så mycket nytt att köpa...

  Vi har faktiskt ibland tagit något "gammalt" men ändå fräscht och slagit in i paket, man behöver ju inte köpa nytt, huvudsaken är ju att det blir nytt för jubilaren!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh två år. Det är ju stora killen nu. :)
  Presentförslag är jag dock rätt dålig på.. Sorry!
  Kram

  SvaraRadera
 3. En balanscykel kanske? En sån utan trampor..
  Vår 3åring fick en sån när hon var strax över 2 år, hon älskar den!

  SvaraRadera
 4. Jaha ja... Jag som är så skit dålig på presenter... 3åringar älskar ju klä ut sig men 2åringar... Ja en cykel låter ju bra:)(sorry)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Liten blir stor!

  Lukas fick Toystoryfigurerna när han fyllde 2 år. Han älskar dom fortfarande!
  Händige manny var (är) också väldigt poppis.
  Och kaplastavar!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Sagoböcker på cd? Grejer att kunna bygga kojor med? Gosenalle...en sån där alldeles "speciell"...? Grävmaskin till sandlådan? Nya gummistövlar? Kladdiga fingerfärger? Öppna ett litet konto på banken där vänner och släkt kan spara lite pengar till framtiden? Radiostyrd bil..?

  Nä, nu kommer inte jag på mer.. *ler*

  Gratta sötproppen!

  Kram, Moj

  SvaraRadera
 7. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses:-)

  SvaraRadera
 8. Har samma problem här, min minsta grabb har 2 storbrorsor och det finns ju typ allt :D

  Men sparkcykel kan väl vara nåt, annars nåt som han verkligen har intresse för, även om det finns 1000 såna i huset så kanske man köpa en till, bara för honom, här blev det en brandbil trots mängden av brandbilar i huset skulle räcka till att släcka hela stockholm om det så behövdes :D

  Nån mysig bok, nytt gosedjur, en dag på badhuset bara du och han (och kanske pappan om han kan/vill hänga på) eller om han tycker det är roligare med nåt annat som tågmuséum/lekland osv)

  Grattis till lillkillen och ha en underbar dag

  SvaraRadera
 9. Nu finns det länkar med tjockisbilder, har svarat i kommentarsfältet =)

  SvaraRadera
 10. Det är verkligen helt GALET va fort tiden går !
  V fyller 2 i början av april och till honom har vi köpt en sån där el-bil, en audi TT med plats för honom och eventuell flickvän ;)
  Sen blir det nog bara lite små grejer...
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Just nu har jag "fastnat" för att ge bort en tidningspren. En present som varar kanske ett helt år! och så kommer den till brevlådan (vilket barn gillar inte att få post!)
  Min stora kille (som också blir två i slutet av mars) älskar Bamse tidningen (för barn mellan 1-4 år). Hoppas ni får en härlig födelsedag!
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 12. Tiden verkligen rusar förbi. Det skiljer en vecka mellan våra barn, milo fyller nästa torsdag:)

  För oss var det inte så svårt med paket, han älskar Blixten McQueen så allt med den bilen uppskattas här hemma, men annars är det jätte svårt, tyvärr kan ja nog inte hjälpa dej:/
  Men lycka till i paketjakten:) kram

  SvaraRadera
 13. A, jag vet...skit svårt!!!!!! Vi har samma sits!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!