fredag 24 februari 2012

Jag vann!

I eftermiddag skrek sockerhoran inom mej och den underbart vackra polly rocks påsen stog och blängde på mej i skafferiet... Den bara skrek: -ÄT UPP MEJ NUUUU!
Jag gav den onda ögat och bad den fara åt helskotta, samtidigt som jag tog sockerhoran och gav henne en omgång... Hon ska fasen inte få vinna över mej. Och nepp det gjorde hon inte, iallafall inte denna gången... Jag hoppade istället upp på CTn och gick en mil och körde sedan slut på magen med massssor av magövningar!
Den där sockerhoran verkade ändå inte fatta att hon skulle ge sig av, trots att jag gav henne en omgång... Nej då hon sitter här inom mej som en ond djävul och hela kroppen bara skriker efter den där polly påsen...:-( *rinner dregel ur mungiporna*
Tur är det kanske att jag snart ska ge mej iväg till jobbet. Ja för där finns det inga sötsaker, nepp bara jobb och jobb;-)!
Jag vann över polly påsen idag, men jag tror att den kommer att vinna över mej på söndag! Japp för då har jag nästan bestämt mej för att äta den;-) Ja någongång måste man ju få unna sig lite. Och på söndag är det ju min fredag!;-)

9 kommentarer:

 1. Du är grym som stod emot! :) Och ibland får man faktiskt unna sig! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart du ska äta den på söndag/fredag!
  Du är min idol!

  SvaraRadera
 3. Bra gjort!!!
  Nästa gång får du vänta med att köpa hem påsen, så den inte ligger där och ropar på dig. Det är svårare att höra rösten ända från affären. ;-))

  Ha en underbar fredag kväll!
  Kram V

  SvaraRadera
 4. Heja dig, gumsan! Det är ju int eför inte som du lyckats gå ner 18 kilo...
  Och jag slår vad om att du int kommer vara särskilt sugen på Polly på söndag...

  Ha en bra arbetsnatt!
  Kram M

  SvaraRadera
 5. BRA DÄR :)
  Här vann sockerhoran över mej... Men jag lät henne ta över ikväll faktiskt ;)

  SvaraRadera
 6. Duktiga du!
  Du är värd en dejt med Polly på söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Klart du ska äta den på söndag, ibland måste man unna sig synd bara att jag redan har gjort det denna veckan och får leva på grönsaker hela helgen!
  Ang den nya lilla prinsessan så gör som jag, håll dig borta från aftonbladet och fb så märker man inget, funkar toppen!
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!