onsdag 8 februari 2012

Älskade underbara äckliga snuttekudde!

Älksade underbara äckliga snuttekudde, att du kan vara så go?;-) De finns ingen i världen som kan trösta Fabian så bra som du!
Det går inte längre att få dej ren, hur mycket vi än tvättar dej. Du är konstant äcklig och luktar en aning unket, men du är ändå sååå älskad!
Du har nu gått sönder på flera ställen. Luddet efter dej ligger i hela huset och mamman i huset håller på att bli tokig...
Hon lagade dej häromdagen, med nål och tråd. Inget som gillades av lillebror. De skar i hjärtat på honom. Men som tröst fick du ett sött litet plåster som sitter på!
Det bästa är att få ha ett favvohörn av dej i näsan. Då är lillebror nöjd, eller när samma hörn slinker in i örat;-)
Älskade underbara äckliga snuttekudde lova oss att aldrig försvinna från oss. Då skulle verkligen världen gå under för lillebror (och för oss andra i familjen)....
(OBS... Ignorera hans snoriga gröna näsa;-))

6 kommentarer:

 1. Haha men åh så söt. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. ååh så mysigt snuttefilt tänkte tipsa om att vara med och tävla!!

  va med och tävla om ekologisk hudvård för 550kr!! på SMNMODE.blogg.se
  http://smnmode.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-etologisk-kit.html#comment

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där. Eller ja, här är det en nalle som det snuttas på (för napp har han inte) och den är väl sådär fräsch... Intorkad välling (från munnen), snor, och diverse "mysigt".... Ha ha! :-D

  SvaraRadera
 4. Jag känner också igen det där :) Nova är inte alls liiiika kär i sin snutte som Fabian, men inte långt därifrån. Söta, älskade barn! Å tacka de älskade, äckliga snuttarna för att de bringar frid i vårt hus ;)

  Jag ska boka in en helg framöver som jag kan bo hos bror, då ska vi ses Karro :)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. haha... Viggo har en spöket laban snutte som är fullständigt "vidrig". Ingen vill ta i den ens med tång, men viggo - han älskar den såklart ;)
  Jadu, att vara hemma är tamjusan värre än att jobba, men jag börjar inse att morgonens "prognos" var lite väl optimistisk... Det blir nog inget mer jobb och dagis den här veckan !?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men guuuuud så gulligt!!! Hoppas snuttekudden finns kvar för alltid då ;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!