torsdag 17 mars 2011

Vikt och spruta!

Har varit på BVC, eller jag menar förstås BHV... Ja ni förstår att de heter så numera. De heter inte längre barnavårdcentralen utan barnhälsovården... Alltså BHV är bara till för friska barn och därav har de bytt namn. Löjligt enligt mej...
Ja ja i vilket fall vägdes dunderklumpen...;-) Han hade gått upp och inte så konstigt med det, han äter ju konstant... 11240 gram visade vågen och så sträckte han ut sig till 79.5 cm, en stor gosse med andra ord!;-)

2 stycken sprutor fick han i vardera ben. En liten tår pressades fram på den första och en större tår för den andra sprutan. De märks verkligen att han är så medveten nu. Han gav onda ögat till BVC, menar BHV sköterskan när hon stack in nålen i hans ben... Sedan flinade han upp sig när vi skulle gå hem, ett sånt gött flin som bara Fabian kan;-)

Det tog på kraferna att få spruta idag, dessutom har han fått två kindtänder denna veckan som nog har gjort ganska ont... Så nu sussar han gott i sin säng!
De som säger att barn inte påverkas av att de får tänder genom bajseri och feber, de ljuger verkligen.... Klart som korvspa att de blir påverkade!

3 kommentarer:

  1. Duktiga killen. Så lik Elvis på bilden längst ner till höger, syns att dom är släkt.
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  2. Jag tycker han blir mer och mer lik Alfred. Kram JohannaH

    SvaraRadera
  3. Men sååå söt han är!!
    Vilken liten charmig kille!

    BHV, va det larvigaste jag hört idag..!

    Kram på dig

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!