måndag 7 mars 2011

Dagens foto!

Dag 15. En person som du vill vara med!

Självklart väljer jag en bild på min älskade man (menar förstås sambo, eftersom han ännu inte fått fingrarna ur och friat så vi gift oss;-))

Han vill jag var med jämt, ja nästan jämt iallafall;-) Ibland kan det lätt bli som på solsidans gårdagens program. Såg ni? Jag skrattade så jag grät och kände verkligen igen oss i Mickan och Fredde. Ex att han alltid har så lite kläder med sig, Fredde hade ju bara ett par skor. När vi åker på semester i 3 veckor så har Jonas max 5 par kalsonger på sig och tror tydligen att jag ska tvätta på min semester;-) Att även börja slänga saker hit och dit kändes oxå igen, jo då jag har slänkt ut både de ena och de andra av hans saker genom fönstret när jag varit arg på honom;-)

Och det är denna HUNK jag vill vara med;-) Visst är han snygg i sina cykelbyxor? *fniss* Nej då tro inte att de bara var att publicera denna bild hur som helst. Nej då det har blivit dyrt för mej och jag har och får allt betala igen på nått sätt så tyck inte synd om honom för det;-) Smakar det så kostar det om man säger.... *blink*blink*
Älskar dej Jonas och jag vill bara vara med dej, ALLTID

4 kommentarer:

  1. Sexig svärson jag har;-))

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Underbar bild! Nu jaklar blir det nog ett frieri! :0)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha ha ha!!! Skitbra bild, förstår att det kostar...;-))

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!