tisdag 1 mars 2011

Upp som en sol ner som en pannkaka...

Jag pratar om vår lilla ettåring... Jösses vilket humör han har fått, de har liksom bara kommit som ett brev på posten...

Hans humör svänger som man vänder på en hand. Från att vara en söt liten solstråle till att i andra sekunden slänga sig ner på golvet och sparkar med både händerna och fötterna och skrika ut sin ilska. Inget är bra och ingen kan trösta honom. 2 sekunder efter de lilla brytet skiner han åter upp som en liten sol igen;-)!

Vart kom hans humör ifrån? Just nu framstår Alfreds humör som lugnt jämfört med den lilla italienskt humör. Ett hett temperament som jag absolut tror att kommer bestå. Han som varit så snäll hela sitt liv, de är väl det vi får igen nu;-)
Förmodar att detta bara är lugnet före stormen på lillebrors humör, troligtvis kommer han att få slå sig igenom i syskonvärlden och då kanske det är bra med lite humör;-)
Har även för mej att just runt ett år så har både Alfred och Douglas varit galna i sitt humör? Tänk va man glömmer bort snabbt, önskade att jag hade bloggat redan när jag var gravid med Douglas för då hade de ju varit lätt att gå tillbaka och se hurdant de var då...
Hur är era små ettåringar? Eller hur var dom? Var de oxå upp som en sol ner som en pannkaka i humöret?;-)

4 kommentarer:

  1. Haha! Vilka harliga bilder! Isabella ar ju 2 ny, men precis likadan... Man vet aldrig vad man far sa fort man vander ryggen till...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hejsan, jag såg din tråd på Familjeliv. Det finns en sida som heter Valresulatet.se, där kan du göra en frågepanel som fungerar precis som bloggsvar gör. Använd den! Det gör jag :)

    SvaraRadera
  3. Jo då, det där känner jag igen!! Ellen har ett humör utan dess like...alltså jag vet inte vart hon kan ha fått det ifrån...blink blink...;-)
    Men vi får hoppas att det stillar sig ett tag för det lär juh antagligen bli sju resor värre när de kommer till tonåren...huuuu....
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Min ettåring är precis som din. Leker nöjd i ena sekunden för att i nästa sekund komma och tjuta och föla och slänga sej runt benen på mej.
    Hon har också ett hiskeligt humör när det kommer fram. Slänger sej på golvet och vrålar hysteriskt om hennes vilja inte går fram.
    Haha, de små liven ;)

    Kram kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!