lördag 5 mars 2011

Myror i brallan...

Vilket fantastiskt väder vi har fått idag! Vi har invigt altanen idag med fika och lek. De är näst varmare där ute än inne när solen ligger på! Jonas kommentar var, fasen va gött snart är de sommar! Mmmm jo tjena, de är början av mars och snön ligger i drivor utanför glasdörarrna så vi får nog tyvärr vänta ett tag till på den;-)
Just i skrivande stund är de väldigt lugnt här hemma. Douglas är hos farmor, Alfred hos grannen och Jonas är ute med grabbarna och har de roligt. Fabian sover och jag är rastlös. Nästan så att jag blir lite förbannad på mej själv. De är väl nu som jag verkligen bara borde ta de lugnt, lägga mej eller gå ut och sätta mej och njuta av solen. Nej då springer myrorna i min kropp och jag känner att jag måste göra en massa saker.
Tror att så fort Fabian vaknar så ska vi ta oss en promenad i de härliga vädret och hoppas på att några av myrorna släpper i kroppen och i benen, annars får jag väl råda bot på det och börja röja i någon av alla överfulla garderober och slänga , rensa och vädra;-)!!

2 kommentarer:

  1. Oh, vilket harligt vader! Har borjade det med regn i morse som nu har overgatt till sno... Blah!
    Njut av din fina lordag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja men visst är det konstigt att när man väl får den där stunden för sig själv så sätter rastlösheten in??!! Fan att man inte sätter sig å njuter istället!!!
    Nu när våren verkar ha kommit till er också! Så gött!
    Hoppas du får en skön söndag i alla fall!!
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!