tisdag 22 mars 2011

Krångelpellen Fabian....

Denna natten har nog gått till historien av krångliga barn....
Fabian har inte alls varit nöjd de senaste dagarna, skrikit och gapat och varit ledsen... Igår kvälls somnade han som vanligt,men vaknade hela tiden och smågrydde. Vid 22 vaknade han och vägrade somna om så då fick han snällt sitta och titta på BB med mamma;-) Runt 00:30 behagade den lilla mannen att somna om med en 3:vällingflaska i magen. Då hade han väckt upp hela huset med sitt skrik så även storebrorsorna var uppe och gick med sömniga ögon och undrade vad som stod på;-)
Sen har han legat och gnytt till och från hela natten och både Alfred och Douglas har sovit brevid mej. De har ju inte legat stilla om man säger så.... Vaknade av att både tår och ben letade sig in lite var stans på min kropp. Vaknade genomsvett när Alfred låg på mej...;-) Pappan i huset han skickade vi ner på en madrass på golvet, där får han sova på nätterna...;-) Funderar starkt på att köpa en gigantisk säng som är lika bred och lång som hela rummet så alla får plats utan att ligga på någon annan;-)!
Behöver jag ens nämna att jag är trött idag? Nej jag tänkte väl det;-) *jäsp* God morgon på er förresten;-)!

5 kommentarer:

  1. Bu för såna nätter!! Ellito har också en period nu där han sover jättedåligt och gnyr och gnäller och gråter om vartannat...

    Kom över på en kopp kaffe vettja ;)
    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Fy bubblan vad trist det är med såna nätter. Hade 3 såna på rad när lillan i huset var sjuk. 9 timmars sömn på 3 dygn. Fy för den lede. Men det kan ju inte hjälpas. Bara att härda ut ;)
    Hoppas du/ni får en bättre natt inatt :)
    Godmorgon! :)

    SvaraRadera
  3. Oh jag förstår att du är trött idag.. Hoppas att du får en bra dag trots det och att du får sova gott i natt ist!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ungefär lika natt som mig då hör jag...hu...
    Ja det är inte så kul med dessa små tår och fötter som letar sig in överallt!;-)

    Supersött foto! Ser att du fått till det??!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Känner igen det där, och jag har ju bara en liten pojk :). Tack för ett trevligt besök på din fina blogg...lite avundsjuk blir jag allt, jag vill också ha tre små killar!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!