söndag 27 mars 2011

Stockholm - Båstad....

Hiss eller diss??


Det är svårt att slå söndagskvällarnas Solsida... Och jag får nog erkänna att jag har lite svårt för Peter Magnusson oxå, kan känna att han spelar över en liten aning när han spelar sina karaktärer... Kände mej redan lite kritiskt innan jag bänkade mej framför tv:n vi åtta ikväll, men tänkte att jag måste iallafall ge det en chans innan jag dissar programmet helt... Men nej jag tyckte faktiskt inte att det var så kul, väntade hela tiden på att få skratta, men inte många skratt kom från min mun... Kanske är det jag som har dålig och tråkig humor?;-) Tur att Ola Rapace var med så ögonen fick vila på något snyggt, jädrar vad het han är;-) Men jag ska ge det en till chans nästa söndag, vem vet det kanske blir bättre;-) Vad tyckte ni om Stockholm-Båstad? Hiss eller diss?

8 kommentarer:

  1. jag tycker det var rätt bra, kommer absolut att se det igen. ola är ju så sjukt snygg så man dör. har varit kär i honom sen Tusenbröder! :)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker som du - hissen stannade halvvägs liksom :)
    Jag kommer också ge det en chans till, det kan ju bli bättre!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag tittade inte överhuvudtage faktiskt. Och det var av den enkla anledningen att jag heller inte tål Peter Magnusson. Får se om man ger det en chans nästa vecka, men jag tvivlar på det. Inget med han i kan slå Solsidan...hihi

    Kram

    SvaraRadera
  4. Vi (jag å min man) kollade på de å vi skratta ikapp flera ggr. Det var våran humor så vi kommer absolut kolla alla avsnitt =)

    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  5. Såg bara en liten snutt av det. Men var det verkligen tänkt att det skulle vara en komedi då...? Kändes mer som en svensk drama-serie eller nåt?

    SvaraRadera
  6. Jag missade det faktiskt igår men jag ska försöka hinna se det på söndag. =)
    Hoppas att du får en fin måndag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken skit-vari ligger det roliga i att se huvudpersonerna blotta sig hela tiden?

    SvaraRadera
  8. Tittade inte alls...först när jag började läsa ditt inlägg tänkte jag att jag kan nog skippa det med, men det där med Ola kan ju locka till att kolla en gång iaf!!! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!