söndag 6 mars 2011

Fint väder = frisk luft!

Vädret har verkligen varit helt fantastiskt idag och så mycket luft som vi har fått idag har vi nog inte fått på en hel vecka om man slår ut de i vinter;-) Solen har varit helt ljuvlig och värmt upp min frusna och stelna vinterkropp;-) Vi har suttit på en stekhet altan och bara njutit i soffan. Här på bilden njuter Fabian av solens varma strålar!

Nu har vi faktiskt bestämt att det SKA vara vår! Nu är alla cyklar framplockade och nypumpade. Barnen har nog cyklat så där 10 mil idag, runt runt hela kvarteret om och om igen;-)

Alfred ger sig på ett försök att cykla, men de går inget vidare och eftersom att han ärvt mor sins temperament och humör så klev han av cykeln efter 2 sekunder när han inte fick till det.

Istället tog han sin kick bike och det gick ju mycket enklare och alla var nöjda och glada;-)!

En god fika intogs i solen och jag slutade räkna barnens bullar när de hade ätit så där 5 var. Man blir liksom på så bra humör när solen kommer fram så jag lät dom äta tills dom spydde! Självklart gjorde jag inte det. Men de åt tills de tog slut av de hembakta (läs köpta fikabrödet;-))

Fabian blev helt slutkörd av all den friska luften och däckade i vagnen och sov i över 3½ timme ute!

Vad passade då bättre för en sliten mamma att inget göra alls idag;-) Jag har suttit och bara slappat och läst den nya mamma och bara gottat mej i solen! Snart snar kommer de härliga fräknarna fram i ansiktet *lovley*

Jag vet inte om det är alla vårkänslor eller all den sköna luften som de andades in i dag, men de har skrattat och fnittras hela dagen från sötaste Tilde och Douglas!

Nu ska jag själv krypa ner under en filt och värma mina tår och lägga en varm vetesäck på en gigantisk sväld mensmage:-( Fy fasen de är inte lätt att vara kvinna en gång i månaden, speciellt inte när man som jag just nu håller på att förblöda....

10 kommentarer:

  1. Ser härligt ut!
    Vi har oxå njutit av solens varma strålar och t.o.m. grillat. Mys, mys!
    Kram

    SvaraRadera
  2. det var härliga bilder i ett härligt väder :)

    må så gott
    kram

    SvaraRadera
  3. Ååååå, vad härligt!!!
    Ser helt LOVELY ut!

    Mindre härligt med mensmage...:(

    KRAM på dig

    SvaraRadera
  4. Jag skrev en kommentar och sen funkade det inte att posta den :(
    Skrev i alla fall att det såg underbart ut att sitta och njuta i solen ;)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar dag! Här är en till som längtar efter att kunna cykla men vi har snö och is kvar på vägarna så han får vänta ett tag till.
    Här är en till som alltid haft jobbig mens med störtfloder, ond rygg och svullen mage men sen jag började med p-spruta så är allt det borta. En spruta var tredje månad, ingen mens, inga besvär, hur bra som helst! Kanske kunde vara något?
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bilder!
    Man blir glad i hela kroppen av att se dom.
    Klart fikan skulle ätas upp ;-) Det är ju liksom poängen med det hela!

    Kram på er

    SvaraRadera
  7. Shit, vad vårigt!
    FÅ saker påminner om barndomen som årets första cykelturer.

    http://www.liwetochvardagen.se

    SvaraRadera
  8. När cykeln plockas fram efter vintern är det verkligen VÅÅÅR !!! Gud va härligt :)
    hihi... jag älskar solsidan lika mycket som jag HATAR Ove !! det kryper i kroppen av obehag när jag ser den mannen på tv. Men serien är underbar och jag hoppas det blir många, många fler säsonger !

    SvaraRadera
  9. Gud vad du ser ut att ha det skönt, vi har inte en torr eller snöfrifläck så långt ögar kan nå.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!