onsdag 16 mars 2011

Dagens bild!

Dag 22. En bild på en tid du saknar!

Hmmm, saknar? Vad saknar jag?? Jo jag saknar att vara gravid och lägger därför upp en bild på min stora tjocka mage!

Detta kortet är taget i V 31 och jag ser sprickfärdig ut;-) Enligt inlägget som jag hade skrivit så var det väl ingen höjdare att vara gravid precis i dessa veckor för då klagade jag nog mest...;-) (Läs HÄR om ni vill)

Det är verkligen helt fantastiskt att vara gravid, känna att det finns ett liv inom en. En tid som jag saknar mycket! Känna en liten spark och ett litet bök! Härlig känsla på samma sätt som det kan vara väldigt jobbigt, men sånt glöms bort och jag ser bara mina graviditeter som om jag har dansat på rosa små moln i 40 veckor. Men det har jag absolut inte och klagade nog mest,-) Tur man glömmer kanske...;-)

5 kommentarer:

  1. Haller hel klart med dig... Jag hade varldens basta graviditeter och saknar magen! Det var sa mysigt... Men nu har man ju 2 gosingar istallet... :0)

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Jag hade en hemsk graviditet sist men skulle gärna ha gjort det igen om jag inte hade hunnit blir så "gammal", det får räcka med Benjamin och de två vuxna klunsarna jag har redan!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att du gillade att ha så stor mage, jämfört med att inte vara gravid menar jag! Själv tycker jag det är rätt OK, hade jag sluppit knyta skorna hade det inte varit några problem.

    Men sakna magen när den är borta - nej, det kommer jag inte göra!

    PS. läste inlägget om fika först nu, annars tror jag vi hade kommit upp till dig i förmiddags. Men jag hoppas på fler chanser...

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hmm..påminner mig lite om när storebrors sambo var gravid..de enda gångerna hon inte gnällde över magen och graviditeten var när hon sa "det här skulle ni karlar inte klara av"..näe, för hon verkade ju klara det så bra..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!