tisdag 8 mars 2011

Dagens foto!

Dag 16. En bild på dig själv!
Då kör vi en dagens outfit då;-) Har på mej precis nyinköpta kläder som jag köpte på people igår! Och jag köpte inget svart denna gången heller, en stor applåd till mej;-)!! Älskar linnnen i alla olika färger och former, denna gången köpte jag detta fina linne med vackra volanger!
Kofta satt på en provdockan och jag kände bara att den där ska jag ha. Dock sitter den ju förstås inte lika snyggt på mej som på den, men jag köpt den ändå;-) Är även snyggt med ett skärp till i midjan, men just är jag alldels för rund för det om både magen och brösten... Älskar iallafall denna fina sandfärgen som koftan har, kan riktigt se framför mej hur snygg den kommer att vara när man blir brun och fin i sommar till en härligt vit klänning en fin sommarkväll!!

6 kommentarer:

  1. Jättesnygg - både tjej och kläder!!

    SvaraRadera
  2. Supersnygg! Kommer verkligen bli snygg i sommar med solbrännan.
    Kram

    SvaraRadera
  3. undrar om people har större storlekar? Har de storlekar såsom 52-54? vart ligger den affären? Vad är prisklassen ungefär? Sååååå snygga kläder och du passar utmärkt i den stilen.

    SvaraRadera
  4. Jättesnyggt! Både kläderna och hon som är i dom!!!:)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Anonym: People ligger i grannbyn Vaggeryd och de säljer inte i så stora storlekar, men grannaffären gör nog det som heter Selma! Peple är absolut ingen dyr butik, de säljs allt bla annat vero moda kläder, fransa och esperit kläder! Hoppas på att ägaren (min svåger) snart får igång en hemsida så att jag kan länka varje gång jag skriver om dom;-)
    Kram K

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!