torsdag 3 mars 2011

Nystädat!

Satte precis ner rumpan i fotöljen och drar in en ljuvlig doft av grumme citron i näsan! Huset är städat från topp till tå och jag njuter!! Nya fina vårblommor är innhandlade och står och pryder bordet så fint! Tänka så bra man mår i både kropp och själ av att få ha ett rendoftande och vårfint hem! Ja ja så länge de varar, för imorgon blir de väl åter som ett bombnedslag;-)
Vi ska ha kalas för släkten imorgon kväll för att fira mej och Fabian! Vi ska fredagsmys tillsammans med 11 vuxna och 7 barn! *lovley* Jag har gjort de väldigt bekvämt för mej och tänker inte stå i köket. Därför beställde jag mat och tårtorna skulle snälla svärmor göra!! Så nu ska de bara inhandlas lite gott rött vin och fredagsgodis;-)!
Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på tv för de är jag värd efter en hel dag med städ!
Sov gott alla fina♥ !!

5 kommentarer:

  1. Åh, jag vill också ha nystädat!!!
    Attans också, har scrappat hela kvällen istället...nu blev jag sur, skulle ha städat för jag älskar också när det är kliniskt rent överallt och det fullkomligt skiner av alla ytor!(häder dock tyvärr alldeles för sällan här hemma...)

    NJUT!

    SvaraRadera
  2. Ville bara säga att jag la ut en bild på dina söner och Märta på bloggen. Hoppas att det var OK? (Vet ju att du har sagt innan att det är OK, men för säkerhets skull ;-)) Såååå kul att de leker så bra ihop =) Kram/E

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det låter, ett nystädat hem! Jag hoppas jag orkar ta tag i det i helgen. Ha en riktigt härlig fest! Kram

    SvaraRadera
  4. Det är en skön känsla när man är klar med städningen och det luktar nystädat i huset. Just där och då njuter man av känslan och försöker glömma bort att det snart ser likadant ut igen. ;)

    Njut av er härliga festhelg och sköt om er!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Jag bytte ut mina "hårt kämpande" julstjärnor nu i veckan... Det är väl jul ända fram till påska? :-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!